reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
@aneta85aneta u mnie PAPP'a 0.369
I mieliśmy ryzyko ZD 1:212
Zrobiłam Nifty, zalecana było amnio, mój ginekolog stwierdził że przy ZD Nifty ma największą czułość więc możemy spróbować ;)
Dziś odebralam wynik i
ZDROWA DZIEWCZYNKA 💓

Powiem Ci, że spokój i radość jaką dziś odzyskałam jest warta każdych pieniędzy.
Wiem, że jeżeli jeszcze kiedyś będę w ciąży już nigdy nie zrobię żadnego PAPP'a, jeżeli USG wyjdzie dobrze-tak jak tym razem.

Jeżeli masz jakieś pieniążki do zagospodarowania i chcesz odzyskać spokój to zdecyduj się na któryś z tych testów l, ewentualnie na amnio- bo ryzyko uszkodzenia płodu jest minimalne, tak samo jak powikłania, a spokój nasz jest bezcenny 🍀❤️

Co do acardu też mam zlecone 150mg do 36tc :)
Miałam też niskie PAPP'a a jak robiłam badania to jeszcze acardu nie brałam, więc muszę poczytać o tym że to może podnieść PAPP'e☺️

reklama
Co do acardu też mam zlecone 150mg do 36tc :)
Miałam też niskie PAPP'a a jak robiłam badania to jeszcze acardu nie brałam, więc muszę poczytać o tym że to może podnieść PAPP'e☺️
Mi o tym podniesieniu pappy przez acard powiedział zwykly internista, nie wiem tego z internetu. Powiedział że może to mieć wpływ na przepływy w łożysku, ale wiecie to tylko jedna osoba mi to powiedziała, więc ja się nie wymądrzam 😉 ale jak będziecie coś więcej wiedzieć to chętnie się dowiem 😉

Do góry