kasialdz93
Zaciekawiona BB
23.11Pierwszą wizytę mam dopiero 30.11. A Ty kiedy masz kolejną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
23.11Pierwszą wizytę mam dopiero 30.11. A Ty kiedy masz kolejną?
5+4 dopiero a Ty?A na jakim jesteś etapie ciąży ? Ja mam wizytę w czwartek o 20
Nie martw się na zapas ...
U mnie 6+1 ...tak, ciężko się nie nakręcać ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu że nie ma się co nastawiać ani na dobrze ani na źle. Bardzo Ci życzę żeby wszystko było dobrze5+4 dopiero a Ty?
Wizytę mam u gina w poniedziałek na 17.30 ale na miejscu nie mają sprzętu i dostanę skierowanie na usg , na które będę czekać kolejne dni, ale mam nadzieje że szybko zleci. Staram się nie nakręcać i powtarzać ze wszystko jest i będzie ok , ale ciężko
Super. U mnie nie dalo się wcześniej. Koniecznie daj znać co już było widać.23.11
Też mam 5+4, om 10.10 i termin na 17.07 (tylko że mnie również opóźniła się owulka o kilka dni).5+4 dopiero a Ty?
Wizytę mam u gina w poniedziałek na 17.30 ale na miejscu nie mają sprzętu i dostanę skierowanie na usg , na które będę czekać kolejne dni, ale mam nadzieje że szybko zleci. Staram się nie nakręcać i powtarzać ze wszystko jest i będzie ok , ale ciężko
jasne, będę pisać.Super. U mnie nie dalo się wcześniej. Koniecznie daj znać co już było widać.
Ja tobie również!U mnie 6+1 ...tak, ciężko się nie nakręcać ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu że nie ma się co nastawiać ani na dobrze ani na źle. Bardzo Ci życzę żeby wszystko było dobrze
Ooo to identyko sytuacja !Też mam 5+4, om 10.10 i termin na 17.07 (tylko że mnie również opóźniła się owulka o kilka dni).
bardzo, bardzo mocno kciuki trzymam!!!!Cześć dziewczyny
U mnie termin z OM 03.07. Zastanawialam się czy dołączyć, bo jestem już po 6 stratach ale co ma być to będzie. Jestem obstawiona lekami od góry do dołu na nic więcej nie mam juz wpływu.
Pozdrawiam
przytulam!Hejka, ja się z Wami niestety żegnam. Beta od poniedziałku urosła o 6 jednostek i już zaczęłam krwawić niestety. Trzymam za Was mocno kciuki, mam nadzieję, że ten założony przeze mnie wątek przyniesie Wam szczęście!! O pierwsze dziecko staraliśmy się ponad półtora roku, teraz "udało się" w pierwszym cyklu, także mam nadzieję, że już niedługo będę znowu w ciąży, tym razem już ze szczęśliwym zakończeniem