reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
A na jakim jesteś etapie ciąży ? Ja mam wizytę w czwartek o 20 😱
Nie martw się na zapas ...
5+4 dopiero :) a Ty?
Wizytę mam u gina w poniedziałek na 17.30 ale na miejscu nie mają sprzętu i dostanę skierowanie na usg , na które będę czekać kolejne dni, ale mam nadzieje że szybko zleci. Staram się nie nakręcać i powtarzać ze wszystko jest i będzie ok , ale ciężko 🙈

Wizytę mam u gina w poniedziałek na 17.30 ale na miejscu nie mają sprzętu i dostanę skierowanie na usg , na które będę czekać kolejne dni, ale mam nadzieje że szybko zleci. Staram się nie nakręcać i powtarzać ze wszystko jest i będzie ok , ale ciężko 🙈
U mnie 6+1 ...tak, ciężko się nie nakręcać ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu że nie ma się co nastawiać ani na dobrze ani na źle. Bardzo Ci życzę żeby wszystko było dobrze ❤️

Też mam 5+4, om 10.10 i termin na 17.07 (tylko że mnie również opóźniła się owulka o kilka dni). 🥰

U mnie 6+1 ...tak, ciężko się nie nakręcać ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu że nie ma się co nastawiać ani na dobrze ani na źle. Bardzo Ci życzę żeby wszystko było dobrze ❤️
Ja tobie również!❣️❣️❣️

Też mam 5+4, om 10.10 i termin na 17.07 (tylko że mnie również opóźniła się owulka o kilka dni). 🥰
Ooo to identyko sytuacja ! 😁 ❣️

reklama
Hejka, ja się z Wami niestety żegnam. Beta od poniedziałku urosła o 6 jednostek i już zaczęłam krwawić niestety. Trzymam za Was mocno kciuki, mam nadzieję, że ten założony przeze mnie wątek przyniesie Wam szczęście!! :) O pierwsze dziecko staraliśmy się ponad półtora roku, teraz "udało się" w pierwszym cyklu, także mam nadzieję, że już niedługo będę znowu w ciąży, tym razem już ze szczęśliwym zakończeniem :)
przytulam!

Do góry