reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

L
Ja juz po wizycie 😁

Zarodek o wielkosci 5mm z akcja serduszka ❤️ wiek ciazy jak i z om i usg 6+1 👍 na ten moment wszytsko w porzadku ..ulga...
Acard
Duphaston
i wit pregna plus

Z racji tego ze zwolnienie mam do 21 , to mam podejsc w poniedizalek , zalozymy wtedy karte ciazy :)

Slyszeliscie juz bicie serca? Bo ja o serduszku sie dowiedzialam z opisu , lekarz za duzo nie mowil 🤣

Kolejna wizyta za 2 tygodnie , dla mojego swietego spokoju 👍
Bardzo się cieszę 😍

reklama
Kochane dostałam takie zlecenie na badania. Gdzie je najlepiej wykonać?

Załączniki

• 16687823859993958550796022313331.jpg
    16687823859993958550796022313331.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 48
  • 16687824355991112758004797966559.jpg
    16687824355991112758004797966559.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 49
właśnie czytalam o tym i nieby zalecanja najnowsze sa takie zeby serduszko zacząć sluchac od 9 tyg
W ciąży z córką też słuchałam dopiero na dalszym etapie. Z tego co się orientuję są różne szkoły, jedni lekarze nie chcą na początku włączać a inni nie widzą z tym problemu.

Dziewczyny mam wyniki przyrostu beta hcg 16.11 bylo 99.30 dzisiaj 337.10. Jeden problem tylko bo progesteron spadł z 14.89 na 11.54. Co myślicie?
Mi też spadł najpierw miałam 15 coś a później 14 coś... Ale wszystko jest ok tylko Pani doktor przepisała duphaston także nie ma się co stresować 😉
A ja mam jeszcze inne pytanie - która z Was odkąd się dowiedziała o ciąży bierze witaminy prenatalne ? Mi ginekolog powiedział, Że mniej więcej do 10 tyg brać sam kwas foliowy w zwiększonej dawce. A dopiero po tym czasie witaminy
Ja do wizyty brałam tylko kwas foliowy dopiero wczoraj Pani dr zaleciła witaminy

Super wieści ❤️ mi Pani dr pokazała serduszko jak pulsuje ale nie mierzyła jeszcze uderzeń 🤷

Opowiedz coś o sobie bo chyba jesteś tu nowa? 🤔 Na kiedy masz termin? Chyba że mi coś umknęło 🙈
Anuszka dziękuję, że pytasz, przedstawiałam się w sumie tylko krótko pisząc o wynikach bhcg. Jestem Dorota, ciesze się, że mogę tu z Wami popisać. Jestem już mamą 4, 5 letniej córeczki, teraz w drugiej bardzo wyczekanej ciąży, po in vitro i długim leczeniu. Proszę o trzymanie kciuków, bo oczywiście niepokój jest.. Jestem w 6 tygodniu, termin 14 lipca chyba

reklama
Do góry