ja 40Ja 41 w grudniu 42 skończę. I to mój ostatni raz i najprawdziwsza pierwsza w życiu wpadka
reklama
laurka95
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja się trochę martwię pęcherzem. Od zawsze miałam z nim problemy - ile się już najadłam żurawiny i uroseptu.. W sumie od wczoraj ciągle czuję nacisk, często sikam, mam też lekkie kłucie w podbrzuszu i nie wiem, czy to normalny objaw ciąży spowodowany rozciągającą się macicą, czy zaczynająca się infekcja. Zrobiłam dzisiaj posiew i badanie ogólne moczu, i teraz czekam jak na szpilkach na wyniki. Macie może podobne odczucia z pęcherzem?
Ja 40 czerwiecja 40
myślę, że to normalne. Na początku ciąży więcej się chodzi siku, a kłucie i pobolewanie w podbrzuszu tez jest normalne. Mysle, ze nie masz czym się martwić. Ale taka już chyba nasza natura, ze się za bardzo martwimy i za dużo myślimy …Dziewczyny, ja się trochę martwię pęcherzem. Od zawsze miałam z nim problemy - ile się już najadłam żurawiny i uroseptu.. W sumie od wczoraj ciągle czuję nacisk, często sikam, mam też lekkie kłucie w podbrzuszu i nie wiem, czy to normalny objaw ciąży spowodowany rozciągającą się macicą, czy zaczynająca się infekcja. Zrobiłam dzisiaj posiew i badanie ogólne moczu, i teraz czekam jak na szpilkach na wyniki. Macie może podobne odczucia z pęcherzem?
angie.
Ja juz po wizycie
Zarodek o wielkosci 5mm z akcja serduszka wiek ciazy jak i z om i usg 6+1 na ten moment wszytsko w porzadku ..ulga...
Acard
Duphaston
i wit pregna plus
Z racji tego ze zwolnienie mam do 21 , to mam podejsc w poniedizalek , zalozymy wtedy karte ciazy
Slyszeliscie juz bicie serca? Bo ja o serduszku sie dowiedzialam z opisu , lekarz za duzo nie mowil
Kolejna wizyta za 2 tygodnie , dla mojego swietego spokoju
Zarodek o wielkosci 5mm z akcja serduszka wiek ciazy jak i z om i usg 6+1 na ten moment wszytsko w porzadku ..ulga...
Acard
Duphaston
i wit pregna plus
Z racji tego ze zwolnienie mam do 21 , to mam podejsc w poniedizalek , zalozymy wtedy karte ciazy
Slyszeliscie juz bicie serca? Bo ja o serduszku sie dowiedzialam z opisu , lekarz za duzo nie mowil
laurka95
Chyba takmyślę, że to normalne. Na początku ciąży więcej się chodzi siku, a kłucie i pobolewanie w podbrzuszu tez jest normalne. Mysle, ze nie masz czym się martwić. Ale taka już chyba nasza natura, ze się za bardzo martwimy i za dużo myślimy …
Anuszka272
Moderator
Super wieści mi Pani dr pokazała serduszko jak pulsuje ale nie mierzyła jeszcze uderzeńJa juz po wizycie
Acard
Duphaston
i wit pregna plus
Opowiedz coś o sobie bo chyba jesteś tu nowa? Na kiedy masz termin? Chyba że mi coś umknęłoja 40
angie.
właśnie czytalam o tym i nieby zalecanja najnowsze sa takie zeby serduszko zacząć sluchac od 9 tygSuper wieści mi Pani dr pokazała serduszko jak pulsuje ale nie mierzyła jeszcze uderzeń
Opowiedz coś o sobie bo chyba jesteś tu nowa? Na kiedy masz termin? Chyba że mi coś umknęło
aneta85aneta
Dziewczyny mam wyniki przyrostu beta hcg 16.11 bylo 99.30 dzisiaj 337.10. Jeden problem tylko bo progesteron spadł z 14.89 na 11.54. Co myślicie?
reklama
A ja mam jeszcze inne pytanie - która z Was odkąd się dowiedziała o ciąży bierze witaminy prenatalne ? Mi ginekolog powiedział, Że mniej więcej do 10 tyg brać sam kwas foliowy w zwiększonej dawce. A dopiero po tym czasie witaminy