reklama
G
gość2.14
Gość
Przechodziłam to kilka razy gdybyś chciała pogadać możesz napisać na priv. Za każdym razem boli to tak samo jak nie mocniej, dopiero zdrowa ciąża wynagrodzi ci ból, który masz w serduszku. 3mam za Ciebie kciuki badz silna !Witam Was dziewczyny po tygodniowej nieobecności. Niestety z wielkim bólem serca muszę się z Wami pożegnać We wtorek na wizycie kontrolnej okazało się że serduszko mojego synka już nie bije. Wczoraj miałam wywoływany poród a po porodzie zabieg lyzeczkowania to był koszmar bolało w ch... Z pewnych względów mialam Wam to napisać, pożegnać się dopiero na wątku prywatnym, ale po przemyśleniu sprawy stwierdziłam że napiszę teraz, bo w ciąży już nie jestem to i do wątku prywatnego nie powinnam już należeć @Anuszka272 ty wiesz o co chodzi Jest tu dużo podglądaczy
Życzę Wam dziewczyny powodzenia. Szybkich, spokojnych i bezproblemowych porodów.
Dziękuję Wam również za kciuki dobre słowo i wsparcie które mi okazłyście. Jest mi strasznie przykro że muszę Was opuścić Mimo tego że mój post jest krótki to pisze go już kilka godzin, bo walczę z płaczem ale to jest walka z wiatrakami więc tak sobie płacze z żalu, bezradności, bezsilności i złości dlaczego znowu ja dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe.
Trzymajcie się cieplutko
Ja tam też polecam vinted. Można upolować perełki za grosze. Nawet dla maluchów do wyprawki. Mi w zeszłym roku trafiła siępaka ubrań dla corki za 100 zł praktycznie wszystkie nowe z metkami za które w sklepie pewnie zostawiłabym tysiaka. To był mój złoty strzał
*anette*
Fanka BB :)
Ja też polecam Vinted, większość tych ciuchów jest w bardzo dobrym stanie, bo ciężarne noszą je po max kilka miesięcy... podobnie my nie będziemy nosić ich długo, a stacjonarnie takie np. spodnie z HM porażają cenami... Kiedyś jedna sprzedająca dorzuciła mi gratis legginsy jakiejś firmy krzak, w życiu bym ich pewnie nie kupiła a były super wygodneTo jak masz Vinted to koniecznie odwiedź jest tego masa, zreszta wszystkich ciążowych ubran jest pełno, czasem bardzo tanio, a po co mamy wydawać majątek na te 3-4 miesiące ? później mam nadzieje, ze tylko kiecki i inne lekkie ciuchy
Ja też polecam Vinted, większość tych ciuchów jest w bardzo dobrym stanie, bo ciężarne noszą je po max kilka miesięcy... podobnie my nie będziemy nosić ich długo, a stacjonarnie takie np. spodnie z HM porażają cenami... Kiedyś jedna sprzedająca dorzuciła mi gratis legginsy jakiejś firmy krzak, w życiu bym ich pewnie nie kupiła a były super wygodne
Dokładnie. Za cenę jednych spodni nowych z H&M to ja mam dla siebie całą garderobę ciążową
aneta85aneta
Dziewczyno jesteś pretensjonalna, zero taktu. Dziewczynyn dobrze Ci odpisały, ale Ty dalej nie potrafisz zrozumieć, przydało by Ci się trochę pokory.Chora ? Kobieto czytasz i gdzie tam widzisz? Napisałam, że to jest 99% a nie statystyka,bo piszecie, że to jak pappa i inne tego typu bzdury.
A amniopunkcja da 100%.
To nie są moje mądrości, a fakty !!! więc proszę przestań podbijać do mnie personalnie.
To nie jest Twój prywatny wątek chociaż najwidoczniej od dawna tak go traktujesz.
Ewi12
mi przyszły legginsy z TOMI i rzeczywiście są super. Co do jeansów z hm to zamówiłam sobie jakis czas temu na vinted ( właśnie z hm), widać, ze prawie nie noszone… ale ja niestety nie mam takich super doznań jakoś sztywno, trochę mi w kroku zjeżdżają ( tak jakby brzuch za mały i się nie trzymały ????) zazdroszczę dziewczynom, które noszą jeansy w ciąży, bo to super wyglada… mi chyba nie będzie daneAaaaa kupiłam sobie dziś spodnie ciążowe ale dżinsy... I jak je założyłam tak chyba ich nie ściągnę są tak mega wygodne że bajka ... Jutro jeszcze maja mi leginsy przyjść ... Będę porównywać ale spodnie z Hm polecam jak dla mnie mega
reklama