Mi niestety przez telefon nie mogą podać jakie wyszły wyniki, jak mi Pani pobierała krew to się umówiłyśmy jeśli wyjdzie zły wynik powie mi że mam się zgłosić w trybie pilnym jeśli wyjdzie dobrze to na spokojnie. Mam się zgłosić na spokojnie z racji tego że jestem poza domem wyniki odbiorę dopiero za 2 dnijak twoje wyniki?
reklama
Ewi12
Fanka BB :)
No wiesz… daj Boże aby nie nosić długo jak nie schudnę to może będą to moje ulubione ciuszkiJa też polecam Vinted, większość tych ciuchów jest w bardzo dobrym stanie, bo ciężarne noszą je po max kilka miesięcy... podobnie my nie będziemy nosić ich długo, a stacjonarnie takie np. spodnie z HM porażają cenami... Kiedyś jedna sprzedająca dorzuciła mi gratis legginsy jakiejś firmy krzak, w życiu bym ich pewnie nie kupiła a były super wygodne
Pszczolka38
Jejku EJK nawet nie wiem co napisać Nie spodziewałam się takich informacji od Ciebie. Trzymam kciuki żeby amniopunkcja wykluczyła wady.Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
Nie wiem czy zdrowa ciąża mi to wynagrodzi bo po 7 stratach ten temat to dla mnie abstrakcja. Nie mniej jednak dziękuję za wsparciePrzechodziłam to kilka razy gdybyś chciała pogadać możesz napisać na priv. Za każdym razem boli to tak samo jak nie mocniej, dopiero zdrowa ciąża wynagrodzi ci ból, który masz w serduszku. 3mam za Ciebie kciuki badz silna !
angie.
Ja wrocilam do domku I zaczymam sie brac do pracy , choc brak epy dzis ewidentnie
Zadzwonilam do gina dzis w zwiazku z tymi twardnieniami bo strasznie mnie to stresuje...twardnieje mi brzuch w dole tak gdzie wyczuwam macice ...przy tym jest takie uczucie scisku z parciem na pecherz jutro kazal mi przyjechac sir skontrolowac ... bo wizyte mam za 2 tyg dopiero...a poprzednia byla 2 tygodnie temu..
Zadzwonilam do gina dzis w zwiazku z tymi twardnieniami bo strasznie mnie to stresuje...twardnieje mi brzuch w dole tak gdzie wyczuwam macice ...przy tym jest takie uczucie scisku z parciem na pecherz jutro kazal mi przyjechac sir skontrolowac ... bo wizyte mam za 2 tyg dopiero...a poprzednia byla 2 tygodnie temu..
dirtycriminal
Dziękuję właśnie doczytałam . @sadness35 tutaj nikt nie podważa wyników nifty, myślę że każda zdaję sobie sprawę że Nifty są dokładniejsze, ale to nadal ryzyko 1:20, i tak zdarzają się przypadki nifty zle a dziecko było zdrowe czemu mamy nie dawać wsparcia @EJK85 myślę że doskonale zdaje sobie sprawę z sytuacji i nie wyobrażam sobie co czuje, czy my mamy ja dobijać pisząc małe szanse?? Nadzieja zawsze jest i na tym wątku się wspieramy do tej pory tak było...pozwole sobie odpisac , pare str wstecz Ejk wstawila zdj wynikow tylko ZD WYSOKIE ryzyka - reszte niskie
angie.
jak milo ze nadal do nas zagladasz ❤ jak sie czujesz kochana ?Jejku EJK nawet nie wiem co napisać Nie spodziewałam się takich informacji od Ciebie. Trzymam kciuki żeby amniopunkcja wykluczyła wady.
Nie wiem czy zdrowa ciąża mi to wynagrodzi bo po 7 stratach ten temat to dla mnie abstrakcja. Nie mniej jednak dziękuję za wsparcie
madziula0234
Prawda jest
też jestem zdania, że dobijanie kogoś w takiej sytuacji, to najgorsze co może być. Nadzieja zawsze umiera ostatnia, a wiele razy słyszałam też historie, że badania, nawet lekarze mówili, że nie wiem dziecko źle się rozwija, a potem okaz zdrowia.Dziękuję właśnie doczytałam . @sadness35 tutaj nikt nie podważa wyników nifty, myślę że każda zdaję sobie sprawę że Nifty są dokładniejsze, ale to nadal ryzyko 1:20, i tak zdarzają się przypadki nifty zle a dziecko było zdrowe czemu mamy nie dawać wsparcia @EJK85 myślę że doskonale zdaje sobie sprawę z sytuacji i nie wyobrażam sobie co czuje, czy my mamy ja dobijać pisząc małe szanse?? Nadzieja zawsze jest i na tym wątku się wspieramy do tej pory tak było...
reklama
Violk4
Czyli prawdopodobnie wszystko ok.Mi niestety przez telefon nie mogą podać jakie wyszły wyniki, jak mi Pani pobierała krew to się umówiłyśmy jeśli wyjdzie zły wynik powie mi że mam się zgłosić w trybie pilnym jeśli wyjdzie dobrze to na spokojnie. Mam się zgłosić na spokojnie z racji tego że jestem poza domem wyniki odbiorę dopiero za 2 dni