Anuszka272
Moderator
to chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem napisałam wyraźnie skąd czerpie swoją wiedzę... A to że wyników nie mam przed sobą o niczym nie świadczy... Nie karmię nikogo fałszywoscia tylko daje autentyczne przykłady... Bardzo współczuję przeżyć i nie życzę nikomu tego stresu i życia w niepewności jednak każdy przykład jest inny... I nigdy nie należy odbierać nikomu nadziei a Ty napisałaś taki komentarz jakby EJK85 miała już się pogodzić z tym że jej córeczka jest chora... Ale sama za chwilę twierdzisz że tylko amniopunkcja może to potwierdzić czyli potwierdzasz to co my piszemy już od jakiegoś czasu więc wybacz ale zostań sobie na forum gdzie się udzielalas do tej pory a na naszym nie świeć swoimi mądrościami bo dziewczyny mające wyniki dokładnie wiedzą czego mają się spodziewaćNa wyniku nifty pro- mam przed oczami !! sa podane wyniki % czułość , specyfika i ppv
ale Ty akurat nie masz o tym pojęcia bo posługujesz się wiedzą z internetu, zresztą nie wiem skąd?
I gdyby dotyczyło to T18 i T13 to ppv jest niższe a ryzyko błędu większe.
Gdzie w moim poście nie ma krzty empatii?
Znasz mnie i wiesz co przeszłam? Wydaje mi się, że wyraźnie napisałam, że amniopunkcja da EJK odpowiedź, a nie bzdurne teksty "czytałam wiele przypadków 1:20 w nifty idzieci były zdrowe albo nifty jak pappa-statystyka".
Kobieta martwi się o swoje dziecko pod sercem i naprawdę ja bym nie chciała żeby mnie ktoś karmił fałszywymi informacjami !
A teksty mądrzejsze od lekarza to świadczą akurat o Twojej kulturze.