reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

tak właśnie kończy rok za kilka dni 🙈
Miała iść do żłobka od stycznia, a w zasadzie do klubiku. Tu gdzie mieszkam jest tragedia z opieką dla maluchów. Cena tego klubiku to 1800 zł+ dodatkowe zajęcia i wycieczki super płatne. Jeśli wszystko będzie teraz dobrze to tylko i wyłącznie ze względu na koszta zostawię ją w domu, a potem będę myśleć. Do pomocy nie mam nikogo. Z resztą lipiec/sierpień to najgorętszy czas w firmie mojego męża także z jego obecnością też będzie ciężko. Na pewno moja mama i siostra będą przyjeżdżać w wolnej chwili, ale wiadomo obie mają prace+ dojazd do mnie to jakaś godzina.
Jak sobie o tym teraz myśle to jestem przerażona 😂🙈

Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Próbuje nie zwariować do poniedziałkowej wizyty. 🤯
Powodzenia na poniedziałkowej wizycie✊️ Ja mam wizytę dopiero 30-go. Nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.

A później... oby tylko dzieciaki były zdrowe to jakoś damy radę😁

reklama
Hej, ja też juz po szybkiej wizycie. Na ten moment jest wszystko w porządku. Serduszko pięknie bije wg OM dziś 7+6 wg USG 7+0. Kolejna wizyta we wtorek dostanę skierowanie na badania oraz skierowanie do poradni patologi ciąży.

Edit: termin z USG 06.07.2023 z OM 30.06.2023 wcześniej coś źle wyliczyłam.

Hej, ja też juz po szybkiej wizycie. Na ten moment jest wszystko w porządku. Serduszko pięknie bije wg OM dziś 7+6 wg USG 7+0. Kolejna wizyta we wtorek dostanę skierowanie na badania oraz skierowanie do poradni patologi ciąży.

Super wieści ❤️

hej! Gratulacje 😍 najwyraźniej tak miało być.
Z tym przyrostem to coś kalkulator zwariował, bo jak dobrze zrozumiałam to był przyrost w ciągu 48h? To wychodzi 160% 😛
Dziękuję 😊
To nie wina kalkulatora, tylko moja, z emocji wpisałam jakbym w dzień po dniu poszła na to badanie, źle wpisałam daty 😅 dziękuję za zwrócenie uwagi 😅

Super!! A dlaczego skierowanie do poradni? Prewencyjnie?

reklama
Do góry