reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

tak właśnie kończy rok za kilka dni 🙈
Miała iść do żłobka od stycznia, a w zasadzie do klubiku. Tu gdzie mieszkam jest tragedia z opieką dla maluchów. Cena tego klubiku to 1800 zł+ dodatkowe zajęcia i wycieczki super płatne. Jeśli wszystko będzie teraz dobrze to tylko i wyłącznie ze względu na koszta zostawię ją w domu, a potem będę myśleć. Do pomocy nie mam nikogo. Z resztą lipiec/sierpień to najgorętszy czas w firmie mojego męża także z jego obecnością też będzie ciężko. Na pewno moja mama i siostra będą przyjeżdżać w wolnej chwili, ale wiadomo obie mają prace+ dojazd do mnie to jakaś godzina.
Jak sobie o tym teraz myśle to jestem przerażona 😂🙈

Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Próbuje nie zwariować do poniedziałkowej wizyty. 🤯
Powodzenia na poniedziałkowej wizycie✊️ Ja mam wizytę dopiero 30-go. Nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.

A później... oby tylko dzieciaki były zdrowe to jakoś damy radę😁

reklama
Hej, ja też juz po szybkiej wizycie. Na ten moment jest wszystko w porządku. Serduszko pięknie bije wg OM dziś 7+6 wg USG 7+0. Kolejna wizyta we wtorek dostanę skierowanie na badania oraz skierowanie do poradni patologi ciąży.

Edit: termin z USG 06.07.2023 z OM 30.06.2023 wcześniej coś źle wyliczyłam.

Hej, ja też juz po szybkiej wizycie. Na ten moment jest wszystko w porządku. Serduszko pięknie bije wg OM dziś 7+6 wg USG 7+0. Kolejna wizyta we wtorek dostanę skierowanie na badania oraz skierowanie do poradni patologi ciąży.

Super wieści ❤️

hej! Gratulacje 😍 najwyraźniej tak miało być.
Z tym przyrostem to coś kalkulator zwariował, bo jak dobrze zrozumiałam to był przyrost w ciągu 48h? To wychodzi 160% 😛
Dziękuję 😊
To nie wina kalkulatora, tylko moja, z emocji wpisałam jakbym w dzień po dniu poszła na to badanie, źle wpisałam daty 😅 dziękuję za zwrócenie uwagi 😅

Super!! A dlaczego skierowanie do poradni? Prewencyjnie?

reklama
Do góry