Ja tez 12.7 badania wizyta 5.1.2023super wieści kiedy kolejna wizyta? Zlecił jakieś badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez 12.7 badania wizyta 5.1.2023super wieści kiedy kolejna wizyta? Zlecił jakieś badania?
Mi dziś cyto i książkęTak zlecił, będę się jutro zapisywała na nie. A wizytę u ginekologa mam we wtorek, będę miała robioną cytologię i zakładaną książeczkę ciąży
Ja mam Jest 3.5s R:6.00 BG:61 BD:70 i nic więcej...np. GA: 5w1d
No i gratulacjeNajpierw mówił ze nic pęcherzyk tylko aż wyszukał serduszko
a to nie wiem na kolejnej wizycie na pewno to określi, często te daty i tak się zmieniają na początkuJa mam Jest 3.5s R:6.00 BG:61 BD:70 i nic więcej...
Dzięki że pytasz właśnie dotarłam do domu... Wszystko jest w porządku według USG 6+5 czyli dokładnie tak jak wyliczyłam... Serduszko pracuje dostałam duphaston 3x1 żeby podnieść ten progesteron i dostałam acard 1x1 ze względu na poprzednie przygody następna wizyta 8grudniaJa już po wizycie! Jest zarodek i serduszko delikatnie pulsujące. Powiedział że na razie nie mierzymy nic bo jeszcze wcześnie ale jest wszystko co ma być na chwilę obecną. Powiedział że wszystko jest jak ma być. Mam nadzieję że dobrze wszystko zobaczył, bo w sumie krótkie było to USG Mam przyjść za 2 tygodnie już do lekarza u którego chcę prowadzić ciążę.
Anuszka jak u Ciebie??
Zlecona mam morfologie, glukozę, antyHCV i HIV, VDRL, TSH, Toxo jedno i drugie, mocz