reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja właśnie wróciłam z badań genetycznych..
usg wyszło idealnie.. lekarz wszystko chwalił.. ryzyko wad jest mniejsze niż standardowo (tak pisze w opisowce) pobrali mi jeszcze krew i jak nie będą dzwonić to znaczy ze wszystko Ok :)
( u nas w woj. Opolskim badania są darmowe - jest jakiś program) Ja chodzę i państwowo i prywatnie 😂 mam schize.

Co do pracy ja narazie pracuje.. i pracować będę aż mi pozwoli na to maleństwo. Jestem na samozatrudnieniu - fotograf (głównie noworodkowy) - tak cudna praca 🥰😘😍
Oo widzę, że jest ktoś z moich stron. Jeśli mieszkamy blisko, to może się zgłoszę do ciebie na sesję 😜

reklama
Najlepsze na cellulit są ćwiczenia z obciążeniem, ale skóra to skóra i każda kobieta ma troche cellulitu, ja ćwiczę ponad 10 lat i też mam trochę, aby zniknął musiałabym się mega wyciac i pozbyć wody 😉😄🙈jak fitnesski. Kurcze ja zawsze się cieszyłam jak mi masa rosła mięśniowa kocham uda wyćwiczone u kobiet nie rozumiem czemu tak się tego boją to tak ładnie wygląda, niektóre kobiety szybko rosną i fakt trzeba uważać, ale ja tam wolę udko i pupkę 😄😄😃
Wiesz co mnie szybko rosną uda, mam taką budowę - szerokie biodra, masywne uda i pupa i po prostu jak uda się jeszcze bardziej rozrastają to nie mieszczę się w żadne spodnie 😅

Dziewczyny ja po prenatalnych. Dzidziu nie chciał z nami współpracować i stał na głowie 😆😆🤭🤭 musiałam się przejść i oglądaliśmy go drugi raz. Na USG wszystko oki. Prawie 8 cm słodkości 💗💗 płeć jeszcze nieznana, pewnie dowiem się 07.02 :) zrobilam jeszcze dodatkowo krew, ale wyniki za 2 tyg. Dziekuje za wszystkie kciuki !! 💗💗 A teraz... czekam z mężulem na kurczaka po tajsku 🤭🤭

Załączniki

• 20230113_161639.jpg
    20230113_161639.jpg
    494,9 KB · Wyświetleń: 83
Dziewczyny ja po prenatalnych. Dzidziu nie chciał z nami współpracować i stał na głowie 😆😆🤭🤭 musiałam się przejść i oglądaliśmy go drugi raz. Na USG wszystko oki. Prawie 8 cm słodkości 💗💗 płeć jeszcze nieznana, pewnie dowiem się 07.02 :) zrobilam jeszcze dodatkowo krew, ale wyniki za 2 tyg. Dziekuje za wszystkie kciuki !! 💗💗 A teraz... czekam z mężulem na kurczaka po tajsku 🤭🤭
Wspaniale! ❤️ cudowny bobik ❤️

Bardzo się cieszę:)

Cudny bobas gratulacje! 😀

Bardzo dobra wiadomość! 🥰🥰
To zbliżamy się już do końca prenatalnych. Kto jeszcze jest przed badaniem?

Hahahaha to tak samo jak mój Staś 🙈🙈🙈 też nie chciał z nami współpracować i musiałam iść na spacer 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Zazdro tego kurczaka 🤤🤤🤤🤤 zjadła bym 🤤🤤🤤

Eh .... Dziś dwa razy zupa poszła w ruch , shejk truskawkowy i teraz frytki 🙈🙈🙈
Tak bardzo bym chciała zjeść coś normalnego 😢😢😢 eh.... Ciekawe czy przed porodem jeszcze coś normalnego zjem ... 🙈🙈

reklama
Hahahaha to tak samo jak mój Staś 🙈🙈🙈 też nie chciał z nami współpracować i musiałam iść na spacer 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Zazdro tego kurczaka 🤤🤤🤤🤤 zjadła bym 🤤🤤🤤

Eh .... Dziś dwa razy zupa poszła w ruch , shejk truskawkowy i teraz frytki 🙈🙈🙈
Tak bardzo bym chciała zjeść coś normalnego 😢😢😢 eh.... Ciekawe czy przed porodem jeszcze coś normalnego zjem ... 🙈🙈
Ja właśnie zamówiłam pizzę 😋😋

Do góry