reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

hehe ciekawe czy wyczuje 🤣 on raczej mało mięsny zdecydowanie woli zupy a my z córką z zup to nie wiele i to bardzo rzadko... Wgl mam wrażenie że ciągle robię jedne i te same zupy 🤦
Ejjj zamieszkają u mnie 😁😍😍😍
Ja nic w kuchni nie mogę robić 😢😢😢 od razu ciągnie mnie na 🤮🤮🤮 na.mieso dalej nie mogę patrzeć ... Nic co z nim jest związane również nie może być w moim menu 🙈
Dobrze że mama jest blisko to zrobi jakąś zupę ( ostatnio u mnie ciągle Barcz czerwony 🙈🙈) mąż obiady zawdzięcza tylko teściowej ... To ona go rozpieszcza i co róż coś innego wymyśla 🙈🙈🙈

reklama
@Pszczolka38 bardzo mocno cie przytulam ! Badzcie dzielni , wspierajcie sie i badzcie przy sobie...a ty płacz , krzycz...wyrzuc z siebie te emocje ! Mam nadzieję ze zaznasz spokoju i podniesiesz sie na tyle zeby próbowac dalej ! Zycze wam tego z całego serca ❤️

A tak z ciekawości zapytam skoro wiesz więcej bo znam dziewczynę która pracowała na umówię zlecenie do 4 mięs bo pewnie l4 bezpłatne by miała a teraz ona dostaje jakieś macierzyński czy nic 0 ewentualnie jakieś kosikowe 1000 zł? I 500+???
Każdemu nawet osobie bezrobotnej przysługuje macierzyński w kwocie min 1000zl

@Pszczółka nie ma dnia żebym o Tobie nie myślała ❤️ po tej wiadomości nie mogłam się pozbierać 😢 mocno Cię przytulam i pamiętaj że jeśli będziesz tylko chciała to nasza prywata jest dla Ciebie otwarta ❤️ wspieraliśmy się od początku i tak mocno wierzyliśmy że tym razem słońce dla Ciebie wstanie ☹️ wiem przez jaki ból przeszłaś i jest on niedoopisania... Ja płakałam zawsze wieczorami to był taki mój rytuał który sprawił że stałam się silniejsza i Ty też taka jesteś ❤️ dla nie jednej z nas jesteś wzorem 😘

Ejjj zamieszkają u mnie 😁😍😍😍
Ja nic w kuchni nie mogę robić 😢😢😢 od razu ciągnie mnie na 🤮🤮🤮 na.mieso dalej nie mogę patrzeć ... Nic co z nim jest związane również nie może być w moim menu 🙈
Dobrze że mama jest blisko to zrobi jakąś zupę ( ostatnio u mnie ciągle Barcz czerwony 🙈🙈) mąż obiady zawdzięcza tylko teściowej ... To ona go rozpieszcza i co róż coś innego wymyśla 🙈🙈🙈
nie ma sprawy 😁 jeśli mąż lubi wszelkiego rodzaju mięsa z ziemniakami to się polubimy 🤣

Witam Was dziewczyny po tygodniowej nieobecności. Niestety z wielkim bólem serca muszę się z Wami pożegnać 😔 We wtorek na wizycie kontrolnej okazało się że serduszko mojego synka już nie bije. Wczoraj miałam wywoływany poród a po porodzie zabieg lyzeczkowania 😔 to był koszmar bolało w ch... 😭 Z pewnych względów mialam Wam to napisać, pożegnać się dopiero na wątku prywatnym, ale po przemyśleniu sprawy stwierdziłam że napiszę teraz, bo w ciąży już nie jestem to i do wątku prywatnego nie powinnam już należeć 🥺🥺 @Anuszka272 ty wiesz o co chodzi 😘 Jest tu dużo podglądaczy 🤦🤦

Życzę Wam dziewczyny powodzenia. Szybkich, spokojnych i bezproblemowych porodów.

Dziękuję Wam również za kciuki dobre słowo i wsparcie które mi okazłyście. Jest mi strasznie przykro że muszę Was opuścić 🥺🥺🥺 Mimo tego że mój post jest krótki to pisze go już kilka godzin, bo walczę z płaczem ale to jest walka z wiatrakami więc tak sobie płacze z żalu, bezradności, bezsilności i złości dlaczego znowu ja dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe.

Trzymajcie się cieplutko ❤️
@Pszczolka38 strasznie mi przykro😪😪😪 Przytulam mocno😘

reklama
Witam Was dziewczyny po tygodniowej nieobecności. Niestety z wielkim bólem serca muszę się z Wami pożegnać 😔 We wtorek na wizycie kontrolnej okazało się że serduszko mojego synka już nie bije. Wczoraj miałam wywoływany poród a po porodzie zabieg lyzeczkowania 😔 to był koszmar bolało w ch... 😭 Z pewnych względów mialam Wam to napisać, pożegnać się dopiero na wątku prywatnym, ale po przemyśleniu sprawy stwierdziłam że napiszę teraz, bo w ciąży już nie jestem to i do wątku prywatnego nie powinnam już należeć 🥺🥺 @Anuszka272 ty wiesz o co chodzi 😘 Jest tu dużo podglądaczy 🤦🤦

Życzę Wam dziewczyny powodzenia. Szybkich, spokojnych i bezproblemowych porodów.

Dziękuję Wam również za kciuki dobre słowo i wsparcie które mi okazłyście. Jest mi strasznie przykro że muszę Was opuścić 🥺🥺🥺 Mimo tego że mój post jest krótki to pisze go już kilka godzin, bo walczę z płaczem ale to jest walka z wiatrakami więc tak sobie płacze z żalu, bezradności, bezsilności i złości dlaczego znowu ja dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe.

Trzymajcie się cieplutko ❤️
Bardzo mi przykro, ja wprawdzie nie wiem co to znaczy stracić dziecko i zapewne nawet w połowie nie będę potrafiła zrozumieć co czujesz 😌 ale głowa do góry, wierzę, że wrócisz na to forum już niedługo i skończy się wszystko dobrze ❤️

Do góry