Jejku nadrobiłam to co naprodukowałyście, a Zajęło mi to nie wiem ile, ale zdążyłam przez ten czas 2x zgłodnieć
Wczoraj się nie odzywałam, miałam pobierana krew do Nifty swoją drogą strasznie dużo tej krwi
mój kochany wziął sobie specjalnie na ten dzień urlop, żeby być ze mną przez cały dzień, a po wszystkim zabrał mnie na pyszną kolację do naszego ulubionego miejsca - bo mieliśmy taka mała rocznicę naszego związku, więc można powiedzieć że byliśmy na randce
Widziałam w międzyczasie, że pisałyście o pozycjach w jakich śpicie i ja odkąd zobaczyłam 2 kreski nie położyłam się na brzuchu ani razu
A wczoraj kupiłam sobie w outlecie biedronkowym poduszkę 'C' za całe 35zł, póki co nie mogę nic o niej powiedzieć
@EJK85 trzymam kciuki, żeby już jutro Twoje wyniki były i najważniejsze żeby były dobre !!
Jak mi przyjdzie czekać tyle co Tobie to chyba zwariuje
Ja dziś żeby nie myśleć, zmieniłam sobie pościel i spakowałam taka mała torbę z piżama ręcznikiem kosmetyczka itp w razie jakbym trafiła do szpitala (nie wiem skąd te myśli) to żeby ten mój ukochany mial wszystko pod ręką i nie musiał się martwić która piżamę czy kapcie mi przywieść
Mam nadzieję, że się nie przyda ale stoi spakowana w szafie