Anuszka272
Moderator
Kuźwa ale gołąbki zrobiłam zapomniałam dać ryżu do mięsa widać już mi na mózg.padlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuźwa ale gołąbki zrobiłam zapomniałam dać ryżu do mięsa widać już mi na mózg.padlo
Lepsze gołabki bez ryżu niż pierś z kurczaka z dżememKuźwa ale gołąbki zrobiłam zapomniałam dać ryżu do mięsa widać już mi na mózg.padlo
fakt tego nie da się przebićLepsze gołabki bez ryżu niż pierś z kurczaka z dżemem
Ja od dziecka mam migreny. Wszyscy mówili że jak będę w ciąży to mi przejdzie. Niestety nic z tego. Są lżejsze i rzadziej i jestem za to wdzięczna losowi, ale i tak się męczę. Przed ciążą pomagały mi tylko tryptany, bez nich migreny trwały ok 3 dni. Teraz nie biorę nawet apapu bo wiem że i tak mi to nie pomoże. Mój lekarz zalecił jedynie codziennie oliwę z oliwek w jedzeniu i często oliwki, może to pomagać zapobiegać. Ja z doświadczenia też wiem że jak zaczyna się migrena muszę próbować szybko podnieść ciśnienie, pije colę lub kawę ale średnio pomaga.. właśnie też wczoraj mi się zaczęło i dziś cierpię. Oby szybko minęło niestety nie mamy wyjścia.Nie pamiętam czy był tutaj taki temat, ale czy ktoras z was walczy z migrenami?
W ciazy mi się nasiliły, nie wytrzymuje. Wczoraj wieczorem czułam, że juz się zaczyna, dzisiaj obudziłam się z takim okropnym bólem i "pikselami" przed oczami wjechały apapy i duuuzo wody i nic. Wyszłam na trochę przed dom, bo akurat słońce się pokazało, dalej nic.
Zwykle moja migrena trwa conajmniej 4 pelne dni. Po tym mam tydzień spokoju i znowu...
Macie jakieś sposoby? Zwariuje zaraz
Migrena nakręca moją spirale, bol glowy powoduje nerwy, a nerwy doprowadzają do ataków paniki
Mąż na pewno będzie zadowolony jak ja bym zjadła gołąbka ale tylko w myśli niestety ... Mięso na kilometr wyczuwamKuźwa ale gołąbki zrobiłam zapomniałam dać ryżu do mięsa widać już mi na mózg.padlo
Ja mięsa nie jem od lat a takie gołąbki to bym teraz zjadłaKuźwa ale gołąbki zrobiłam zapomniałam dać ryżu do mięsa widać już mi na mózg.padlo
hehe ciekawe czy wyczuje on raczej mało mięsny zdecydowanie woli zupy a my z córką z zup to nie wiele i to bardzo rzadko... Wgl mam wrażenie że ciągle robię jedne i te same zupyMąż na pewno będzie zadowolony jak ja bym zjadła gołąbka ale tylko w myśli niestety ... Mięso na kilometr wyczuwam