Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dopiero 4 od ostatniego@ także czekamlicząc od ostatniej @ to wypada 6 tydzień.
pierwsza Twoja dzidzia ?Ja mam dopiero 4 od ostatniego@ także czekam
Juz byłam w ciazy, ale nie udało się. Teraz kolejne podejście i będzie dobrze. Szczerze nie mogę się tego wszystkiego doczekaćpierwsza Twoja dzidzia ?
Mi 4tygodnie od @ już na piersiach pojawiły się widoczne żyły niebieskie i bardzo bolały piersi, a gdzieś za tydzień zaczęły się mdłości.
trzymam kciuki za Ciebie i za nas wszystkieJuz byłam w ciazy, ale nie udało się. Teraz kolejne podejście i będzie dobrze. Szczerze nie mogę się tego wszystkiego doczekać
Super wieści jak reakcja TŻ? Poprawiła się trochę Wasza relacja?Jest akcja serca termin 12.7
GratulacjeJest akcja serca termin 12.7
Super, świetna wiadomość mam nadzieję że lżej Ci na serduchuJest akcja serca termin 12.7
Hej
Witam nowe dziewczyny
Trzymam kciuki za wizytujace dzis
Ja jutro wizyta i mam stresa juz...
Milosci ciag dalszy az zavzelam szukać jakis tabletek na mdlosci zeby kupic...I chyba eybiore sie do apteka I poszukam czegos..bo nie moge normalnie funkcjonowac