Imbir mi pomógł jak i herbatka imbirowaMigdały i imbir są polecane niby..
Mi mój wczoraj kupił krople, zalecane dla kobiet w ciąży - Anaketon może spróbuj same naturalne składniki, wyciąg z rumianku, imbiru i wit. z grupy B
reklama
Ciężko jest ale walczymySuper wieści jak reakcja TŻ? Poprawiła się trochę Wasza relacja?
gdzie ja znajdę ? Bo w aptece nie było.Imbir mi pomógł jak i herbatka imbirowa
Anuszka272
Moderator
Ja przed wizytą cały dom wysprzatalam żeby nie myśleć o też muszę ten imbir kupić bo ciężko się funkcjonuje jak ciągle mdli wczoraj cały dzień leżałam bo miałam wrażenie że jak wstaje to mi żołądek do gardła podchodziHej
Witam nowe dziewczyny
Trzymam kciuki za wizytujace dzis
Ja jutro wizyta i mam stresa juz...
Milosci ciag dalszy az zavzelam szukać jakis tabletek na mdlosci zeby kupic...I chyba eybiore sie do apteka I poszukam czegos..bo nie moge normalnie funkcjonowac
Mam identycznie. Przeraża mnie to, bo jest bardzo męczące i nie można normalnie funkcjonować. W ciągu dnia wykorzystuje momenty kiedy „nic mi nie jest” żeby coś załatwić ,sprzątnąć itpJa przed wizytą cały dom wysprzatalam żeby nie myśleć o też muszę ten imbir kupić bo ciężko się funkcjonuje jak ciągle mdli wczoraj cały dzień leżałam bo miałam wrażenie że jak wstaje to mi żołądek do gardła podchodzi
xoxo.
Fanka BB :)
też przyjęłam taktykę sprzątania. Teraz mam nową misje. Ściąganie idioty, który mocno przytarł mi samochód pod sklepemJa przed wizytą cały dom wysprzatalam żeby nie myśleć o też muszę ten imbir kupić bo ciężko się funkcjonuje jak ciągle mdli wczoraj cały dzień leżałam bo miałam wrażenie że jak wstaje to mi żołądek do gardła podchodzi
Co do mdłości to mi nic nigdy nie pomagało, jedynie co redukowało to picie cieplej herbaty.
Miętusek
Moderator
Piękny wynik!Moja beta 23 dpt wynosi 18 803! Dzisiaj na USG chyba już muszę mieć serduszko też... Aktualnie 6+0.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Heh nie
pamietam 13lat temu kupowałamgdzie ja znajdę ? Bo w aptece nie było.
reklama
Oli55
Fanka BB :)
Są tabletki takie Ale na receptę koszt około 90 zł i starczaja na tydzieńHej
Witam nowe dziewczyny
Trzymam kciuki za wizytujace dzis
Ja jutro wizyta i mam stresa juz...
Milosci ciag dalszy az zavzelam szukać jakis tabletek na mdlosci zeby kupic...I chyba eybiore sie do apteka I poszukam czegos..bo nie moge normalnie funkcjonowac