Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow super wynik ja już nie mierze nic czekam cierpliwie na wizyty jeszcze 3hMoja beta 23 dpt wynosi 18 803! Dzisiaj na USG chyba już muszę mieć serduszko też... Aktualnie 6+0.
Ja też odliczam Jeszcze 2 hWow super wynik ja już nie mierze nic czekam cierpliwie na wizyty jeszcze 3h
Są tabletki takie Ale na receptę koszt około 90 zł i starczaja na tydzień
DziękujeGratulacje
Mam termin na 29.07.2023Czy są tu już jakieś Mamy z terminem na lipiec 2023? U mnie testy już pozytywne, z OM termin na 7.07.2023, a dzisiaj jeszcze dla formalności beta pozdrawiam i czekam na Was!!
A kiedy miałaś om ?Mam termin na 29.07.2023
Ostatnią mialam 22.10, 31.10 ovitrelle dostałam, bylamu lekarza 14.11 potwierdził ciąże, i wczoraj moja beta 522, 28.11 mam kolejną wizytęA kiedy miałaś om ?
Witamy gratulacjeOstatnią mialam 22.10, 31.10 ovitrelle dostałam, bylamu lekarza 14.11 potwierdził ciąże, i wczoraj moja beta 522, 28.11 mam kolejną wizytę
DziękujęWitamy gratulacje