reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2023

Moich wyników nadal nie ma ...już mnie to wszystko męczy i zaczyna wkurzać ...położna mówiła ,że jest w stałym kontakcie z panią która ma bezpośredni kontakt z Hong Kongiem i jak tylko będzie wynik to zadzwoni .Jestem już trochę zła bo liczyłam ,że wynik będzie max po tygodniu a tu dalej czekać i żyć w niepewności .
Kurcze długo ... A staram się co jakiś czas wejść i sprawdzam czy są już wyniki

reklama
Jeeeju jak cudownie jest zobaczyć tą małą istotkę! USG i wynik pappa wyszły bardzo dobrze. Prawie 7 cm dzidziusia. Troszkę podrosła (prawdopodobnie będzie kolejna dziewczynka🥰) . Wcześniej z USG była 5 dni młodsza niż z om. Teraz wyszlo ze terminy są równe 😃 wiec moje wymioty nie przeszkodziły jej rosnąć, uff 😃☺ na ostatnim zdjęciu jest wyrostek, który wskazuje na dziewczynkę 😃
Świetna wiadomość ❤️. Piękne zdjęcia 😀

Ja mam dziś wizytę kontrolną u mojego prowadzącego po południu, bo ostatnie prenatalne miałam na fundusz w innym miejscu. Nie powiem, stres mam ale staram się cały czas nastawiać dobrze.. W końcu 1.5 tyg temu na prenatalnych było dobrze... Z tego co mi ostatnio lekarz mówił,to będziemy dziś pobierać cytologię i wymazy,ale nie wiem już jakie. 🙄 Dam Wam znać po.
Kciuki za Wasze wizyty! ✊❤️

A czy jest tu ktoś po 35 roku życia i miał tylko USG plenatarne bez krwi? Bo tak mnie męczy czemu mi mój gin nie dał 🤔 bo co czytam to każda z was albo Pappa, albo Nimfy... a ja nic...

reklama
Co do porodu, to ja nie miałam żadnych wskazań do cc, a i tak mi zrobili z powodu komplikacji przy próbie porodu SN. Teraz też nie mam wskazań i lekarz mówi, że mogę urodzić naturalnie, ale wiadomo po cesarce nie jest to już takie łatwe jak bez niej.

A jeśli chodzi o opinię, że CC to nie poród, to śmiać mi się chce, bo moje było po 7 h skurczów i przy praktycznie pełnym rozwarciu. Rzeczywiście super lajtowe to było 🤣🤣🤦‍♀️

Do góry