Miętusek
Moderator
Trzymam kciuki już od wczoraj!Tak, prenatalne na 17.15
Proszę tu po 18 dać nam Info po badaniu i piękne zdjęcia maleństwa. Ciekawe czy poda Ci już płeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki już od wczoraj!Tak, prenatalne na 17.15
No bardzo bym chciała, bez wiedzy o tej płci chyba nie wyjdęTrzymam kciuki już od wczoraj!
Proszę tu po 18 dać nam Info po badaniu i piękne zdjęcia maleństwa. Ciekawe czy poda Ci już płeć
trzymam mocno kciuki!Tak, prenatalne na 17.15
to jest indywidualna spraw, ja całkiem szybko doszłam do siebie po cc. Ciężko mi było wstawać ma początku i było trochę słabo, ale nie miałam takiego ból jak niektórzy opisują ‚że chodzili po scianach’Ja podziwiam kobiety ,które bez przyczyny wolą mieć cesarkę. Jak widziałam ile je to potem kosztuje, to dziękowałam Bogu, że mogłam naturalnie. Kilka godzin po porodzie już śmigałam ,a kobietki po CC się strasznie męczyły. Ale wiadomo że jak trzeba ,to trzeba .
niby się wie, że najważniejsze aby dziecko było zdrowe, ale jednak kusiNo bardzo bym chciała, bez wiedzy o tej płci chyba nie wyjdę
Oby wyniki z nifty rozwiały wątpliwości i okazało się, że dziecko jest zdroweDziewczyny oddałam dzisiaj krew na Nifty moja lekarka zrobila szybkie USG i też jej wychodzila tak wysoka przezierność....