reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

No właśnie, każdy ma swoją historię i myślę, ze trzeba to uszanować, bo nigdy nie wiemy kto jaką "walkę" toczy w swojej glowie. A w Twoim przypadku, myślę że bardzo dobrze, że byłaś szczera ze swoimi bliskimi i wytłumaczyłaś o co chodzi. 💗

Kurcze tak piszecie o tym termomixie, że powoli zaczynam się rozglądać. Dzisiaj już same reklamy TM mi się wyświetlają 😄
ja mam lidlomixa od 2 lat ,ale mam parę rzeczy które lubię w nim robić głównie jakieś ciasta drożdżowe czy zmiksować coś na szybko 🤣

reklama
Co lekarz to inna opinia. Ja miałam w kwietniu cytologie i wyszła ok ale moja lekarka powtórzyła na drugiej wizycie w grudniu
Mój lekarz robi, jak minie rok od poprzedniej. Ale powiedział mi też, że w ciąży tak naprawdę jedynym dobrym momentem na to jest 1 trymestr, bo później można bardzo krwawić z szyjki i materiał może się nie nadawać do zbadania.

Witam nowe dziewczyny i tulę brzuszki 😘

U mnie w pracy wiedzą od 10tc. Teraz sezon chorobowy. I prosiłam dziewczyny by w razie przeziebień dały znać to się będę u siebie w pokoju bunkrować. Niestety. France -to bardzo łagodne okreslenie- cicho siedzą... przez przypadek się dowiedziałam, że jedna gardło boli, druga smarka, trzecia podkaszluje, inna nie przyszła do pracy i wyszło że od paru dni źle się czuła... Zero wsparcia i współczucia. Zła jestem, bo ja tylko praca i dom. A załapałam katar (póki co tylko), ale męczę sie niesamowicie już ponat tydzień, bo nie chciało im się powiedzieć...
Też tak macie w pracy?
Może spróbuj z inhalacją? Ja zachorowałam w 8 tygodniu, byłam na antybiotyku.

Dzień dobry, dziś w końcu wizyta po 5 tygodniach u prowadzącego 🫣 mam nadzieje, że nie otrzymam zaraz telefonu o odwołaniu wizyty. W czwartek prenatalne, ale myśle że dziś już też mój gin zrobi porządne usg.
Całą noc śniły mi się mega głupoty, ludzie których nie widziałam lata 😂 nie wiem skąd to się bierze…
Trzymajcie kciuki za bobo ✊🏼✊🏼
Ktoś jeszcze ma wizytę?

reklama
Witam Was w ten deszczowy poniedzialek. Jem śniadanko I szykuje się na prenatalne. Stres straszny, ale też cieszę się, że to dziś.
Powodzenia Dziewczyny na wizytach i prenatalnych- niech moc będzie z Nami 😁
Powodzenia :) ja jutro i bardzo chce już być po, nie wiem czemu musi to być tak stresujące, za dużo myślę 🙉

Do góry