A gdzie kupujecie te rajstopyTrzeba kupować rajtuzy ciążowe. Są naprawdę spoko
reklama
Ja dwa razy musiałam potwierdzić grupę krwi.Dziewczyny, które nie miały i robiły badanie na określenie grupy krwi, czy Wy powtarzałyście badanie czy tylko raz? Bo na moim wyniku widnieje: oznaczenie grupy krwi i obok NIEPOTWIERDZONE
Mój ginekolog mówił, że raczej wystarczy raz, ale żebym zadzwoniła do szpitala na oddział położniczy i zapytała czy oni akceptują takie cos czy wymagają by takie badanie powtórzyć.
Jak u Was wyglądała sytuacja?
Miałam tylko raz póki co i niestety jestem ujemna, ale nie ma przeciwcial, no ale będę musiała mieć podaną immunoglobuline.Dziewczyny, które nie miały i robiły badanie na określenie grupy krwi, czy Wy powtarzałyście badanie czy tylko raz? Bo na moim wyniku widnieje: oznaczenie grupy krwi i obok NIEPOTWIERDZONE
Mój ginekolog mówił, że raczej wystarczy raz, ale żebym zadzwoniła do szpitala na oddział położniczy i zapytała czy oni akceptują takie cos czy wymagają by takie badanie powtórzyć.
Moja lekarka nic nie wspomniała póki co, aby powtarzac badanie
jotk.a
Fanka BB :)
Też miałam tylko raz i też mam tak napisane na wyniku NIEPOTWIERDZONY i też zastanawiałam się co to znaczy, ale jak poszłam z tym do prowadzącego, to nic nie wspominał o powtórce badania, wpiął badanie do karty ciąży i w karcie ciąży wpisał grupę krwi z badania. Także nie wiemDziewczyny, które nie miały i robiły badanie na określenie grupy krwi, czy Wy powtarzałyście badanie czy tylko raz? Bo na moim wyniku widnieje: oznaczenie grupy krwi i obok NIEPOTWIERDZONE
Scully
mamusia :)
Ooo... 10 min... ja nie wychodzę a śpię. Czytanie? Nie ma opcji bo padam. Tylko ja się nie zadręczam wyrzutami. Nie mogę bo chcę spać i nic na to nie poradzę. A chodzę jeszcze do pracy wiec dzień uciety. Ponoć w 2 trymestrze będzie lepiej. U mnie 14tc i niby ciut różnicy było pare dni i znów od 2 dni śpię. Już widzę jak mąż patrzy że znowu...Mój mąż ogarnie, ale widzę, że jest bardzo zmęczony, ja też chciałabym z nimi spędzać czas, dziś wyszłam na 10 minut spaceru i padłam...to chore, czytam książkę dziecku i mam zadyszkę, wszystko jest inaczej, chciałabym, żeby to szybko się zmieniło, bo psychicznie siadam, a też nie chcę, żeby nowe dzieciątko znało tylko smutek. Dziękuję Ci!
U nas niezgodność i robiłam dwa razy.Dziewczyny, które nie miały i robiły badanie na określenie grupy krwi, czy Wy powtarzałyście badanie czy tylko raz? Bo na moim wyniku widnieje: oznaczenie grupy krwi i obok NIEPOTWIERDZONE
Ja ostatnio na promce w hm kupiłam 2 pary grubych rajstop ciążowych, chyba za 40zl. Są super, śmigam w nich po domu, są mega wygodne. Tylko taki mają wysoki stan, że czuję się jak ObelixA gdzie kupujecie te rajstopy
Ja mam kłopoty ze snem, jak się wybudzę, to potrafię nie spać po 3-4h, a potem trzeba żyć.Ooo... 10 min... ja nie wychodzę a śpię. Czytanie? Nie ma opcji bo padam. Tylko ja się nie zadręczam wyrzutami. Nie mogę bo chcę spać i nic na to nie poradzę. A chodzę jeszcze do pracy wiec dzień uciety. Ponoć w 2 trymestrze będzie lepiej. U mnie 14tc i niby ciut różnicy było pare dni i znów od 2 dni śpię. Już widzę jak mąż patrzy że znowu...
Dziękuję, popatrzę w Internecie.U nas niezgodność i robiłam dwa razy.
Ja ostatnio na promce w hm kupiłam 2 pary grubych rajstop ciążowych, chyba za 40zl. Są super, śmigam w nich po domu, są mega wygodne. Tylko taki mają wysoki stan, że czuję się jak Obelix
U mnie było dokładnie tak samo, lekarz nic nie wspominał o konieczności badania grupy krwi jeszcze razTeż miałam tylko raz i też mam tak napisane na wyniku NIEPOTWIERDZONY i też zastanawiałam się co to znaczy, ale jak poszłam z tym do prowadzącego, to nic nie wspominał o powtórce badania, wpiął badanie do karty ciąży i w karcie ciąży wpisał grupę krwi z badania. Także nie wiem
reklama
Scully
mamusia :)
To ja śpię jak suseł. Ile sie da.Ja mam kłopoty ze snem, jak się wybudzę, to potrafię nie spać po 3-4h, a potem trzeba żyć.