kamczix
Fanka BB :)
Ja bardzo długo czytałam o laserze, bo z natury jestem brunetką z mega ciemnym owłosieniem. Nogi jak goliłam, to już wieczorem kaktus ... :// aż w końcu się zdecydowałam bo była super promka na gruponie. Powiem Wam, że udało mi się jak nigdy, bo koniec końców zapłaciłam ok. 370 zł za te wszystkie zabiegi ale to dluzsza historia czemu tak się stało. Tak czy siak, stwierdziłam że spróbuje i dla mnie mega !!! Efekt super, oczywiście mam pewne miejsca gdzie widać, jakieś kępki włosów, ale na łydkach nie mam 80% owłosienia. Uda gorzej.. myślę że gdzieś 50% usunięte. Gdybym nie zaszła w ciążę dociagnelabym do końca zabiegi, bo uważam, że to jest WYYYBAWIENIE przy mojej szczocie po goleniu także ja polecam, tylko warto zwracać uwagę na laser, żeby był medyczny do trwalej depilacji a nie IPL. . pPo ciazy wznowie zabiegi na 100%To przy okazji takie pytanie. Laserem serio usuwa sie włoski na stałe? Parę sesji i nie odrastają? Bo słyszałam, że rosną ale słabsze i mniej gęste, a jak się zaczyna golić to spowrotem twardnieją...