reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Mam tak samo! Cały dzień mdłości czy jestem głodna czy cos zjem 😅

Ja wizytę mam jutro... już nie mogę się doczekać, to będzie 6+4 tydzień więc może uda się zobaczyć serducho... jak myślicie?
Ja w ciąży z córką zobaczyłam w 6+5, więc myślę że masz szansę.

reklama
Ja dziś o 16:20 wizyta. Już mnie zaczyna mega stres łapać 😨
Będę trzymać mocno kciuki!! :-)
Czy wy też czujecie sie jak na lekkim kacu :D mnie suszy, ssie caly czas, ale jak tylko pomyślę o zjedzeniu to mnie mdli lekko 😆😆
Ja mam ciągłego kaca połączonego z uczuciem choroby ;-) na nic do jedzenia nie mam ochoty, aż nagle dostaje napadu głodu i wtedy zmiotłabym wszystko co jest pod ręka 😅

Ja wizytę mam jutro... już nie mogę się doczekać, to będzie 6+4 tydzień więc może uda się zobaczyć serducho... jak myślicie?
Trzymam kciuki! Ja szlam 5+3 nawet nie pomyślałam, ze coś będzie a tu ❤️ 114/min 🥰

Mam już zrobić krzywa cukrowa z racji wieku 35+, robię w czwartek, czy to badanie faktycznie jest tak nieznośne jak opisują ? 🤢

Sprawdzałam i u mojej córki usłyszeliśmy serduszko jak z om było 6+4, a z usg wychodziło 6+1 🙂
Szansa jest, ale jak nie usłyszysz to pamiętaj, że czasami jednego dnia nie ma, a kolejnego już pięknie bije ❤️

Ja 4 tydzień, beta pięknie rośnie. W czwartek miałam 117, w sobotę 217, a dziś 454. Tyle że zrobilam dziś też progesteron i mam 11,05 :( Jutro dzwonię do recepcji i proszę o kontakt telefoniczny do mojej Pani ginekolog.. Zmartwiłam się na maksa
Masz pobrany w ng czy nmol?
Ja mam w środę wizytę.
To będzie 5+5, gdybym proga miała ładnego to bym jeszcze czekała. Martwię się trochę bo wkręciłam sobie CP :( oby pęcherzyk był w dobrym miejscu 🙏
Kochana ja czytałam o tym proga i on wcale nie świadczy o cp więc Kochana głowa do góry i bez schiz bo jak mówiłam źle myślenie przyciąga źle zdarzenia 😤

To naprawdę jest nie wiadoma 🤷 ja w pierwszej ciąży serduszko widziałam w 5tyg a w ostatniej ciąży dopiero w 7tyg było je dopiero widać 🤔 chociaż nie ukrywam że też bym w czwartek chciała je zobaczyć a też będę miała już 6+4

Będę trzymać mocno kciuki!! :-)

Ja mam ciągłego kaca połączonego z uczuciem choroby ;-) na nic do jedzenia nie mam ochoty, aż nagle dostaje napadu głodu i wtedy zmiotłabym wszystko co jest pod ręka 😅

Trzymam kciuki! Ja szlam 5+3 nawet nie pomyślałam, ze coś będzie a tu ❤️ 114/min 🥰

Mam już zrobić krzywa cukrowa z racji wieku 35+, robię w czwartek, czy to badanie faktycznie jest tak nieznośne jak opisują ? 🤢
Jeśli kupisz sobie glukozę cytrynową albo weźmiesz cytrynę ze sobą (ja tak zrobiłam) to nawet mogła bym wypić więcej 🤣🤣🤣

Masz pobrany w ng czy nmol?

Kochana ja czytałam o tym proga i on wcale nie świadczy o cp więc Kochana głowa do góry i bez schiz bo jak mówiłam źle myślenie przyciąga źle zdarzenia 😤

To naprawdę jest nie wiadoma 🤷 ja w pierwszej ciąży serduszko widziałam w 5tyg a w ostatniej ciąży dopiero w 7tyg było je dopiero widać 🤔 chociaż nie ukrywam że też bym w czwartek chciała je zobaczyć a też będę miała już 6+4
Mam pobrany w ng

Jezu dziewczyny dziś zawiozłam młoda do szkoły i zawołała mnie Pani dyrektor... Myślałam że jej zwymiotuje na biurko 🙊 zawsze jem śniadanie jak wracam a dziś musiałam suchą bułkę jeść po drodze do domu 🤦
Mam pobrany w ng
Więc spokojnie nie stresuj się jest w normie 😉 trochę się naczytałam o tym bo też ostatnio schizowalam ale norma w fazie lutealnej jest już od 5 z czymś więc nasze wyniki wcale nie są nieprawidłowe ❤️

reklama
Jezu dziewczyny dziś zawiozłam młoda do szkoły i zawołała mnie Pani dyrektor... Myślałam że jej zwymiotuje na biurko 🙊 zawsze jem śniadanie jak wracam a dziś musiałam suchą bułkę jeść po drodze do domu 🤦

Więc spokojnie nie stresuj się jest w normie 😉 trochę się naczytałam o tym bo też ostatnio schizowalam ale norma w fazie lutealnej jest już od 5 z czymś więc nasze wyniki wcale nie są nieprawidłowe ❤️
Właśnie skonsultowałam się z lekarzem i powiedziała mi, że mam się nie martwić, że jeżeli się czuje dobrze to nie muszę przychodzić i wszystko jest okej :) ❤️

Do góry