reklama
Talala6
Fanka BB :)
No tak wygląda. A jeszcze mój lekarz mi powiedział,żeby zrobić to głównie dla oceny tego ryzyka zatrucia ciążowego i porodu przedwczesnego a oni mi nawet tego nie podali. Bez sensu. Choć nie powiem, bo ogólny wynik badania wyszedł mi dobry więc poniekąd jestem spokojniejsza.No wlasnie już kolejny przypadek, ze PAPPA to tylko taki dodatek jakby niekoniecznie potrzebny?? zgłupieć można.
No tak wygląda. A jeszcze mój lekarz mi powiedział,żeby zrobić to głównie dla oceny tego ryzyka zatrucia ciążowego i porodu przedwczesnego a oni mi nawet tego nie podali. Bez sensu. Choć nie powiem, bo ogólny wynik badania wyszedł mi dobry więc poniekąd jestem spokojniejsza.
Może z tym zatruciem i porodem powinnaś przedzwonię? Żeby być spokojniejsza?
Talala6
wow bardzo dokładnie Ci to opisali, super Ja nie mam nawet tylu szczegółów.i taki opis usg
No mówię Wam jak on nam pokazywał te różne narządy to niektóre nie wiedziałam nawet do czego sluzawow bardzo dokładnie Ci to opisali, super Ja nie mam nawet tylu szczegółów.
i taki opis usg
Mój opis usg krotszy, Twój bardziej szczegółowy jak widzę
Załączniki
I włączył coś przy sercu i zapalały się kolory na niebieski i czerwony i potem patrzył jakieś żyły chyba
Tak to ja tez widziałam przy narządach i tych przepływach niebiesko-czerwone plamki jakby zmieniające się. Ja tez nie mogłam tam nic wypatrzeć, a lekarz mówi, jakie po kolei narządy widzi. Ja widziałam tylko serduszko, bo widać jak pikało a jak włączył jakiś dźwięk to pytałam czy serduszko Ok, a on mówi ze tak ale teraz to nie było serduszko tylko wlasnie jakies przepływy czy coś
reklama
Morskawoda32
Ale dokładny opis! Superi taki opis usg