reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Co do płci to uważam ze będę miała dziewczynkę . Brzuch się rozlał na boki, mam pryszcze i No nie za bardzo ,,promienieje,, . Ale nie mam ochoty na słodkie a na ostre :p zobaczymy
Mnie wszyscy mówili, ze chłopak bo promienieje, tymczasem odrzucenie od mięsa i to ze zaczęły wychodzić mi pryszcze sugerowało dziewuszke i tak tez wyszło na prenatalnych ;-)

Dziewczyny jestem po teleporadzie jeszcze raz zapytałam lekarza o Nifty i tym podobne testy ,czy jeśli zrobię i wynik byłby (cudem )właściwy to czy w dalszym ciągu będzie zalecał amniopunkcje?Powiedział ,że jeśli będzie wynik prawidłowy to jednak odstąpił by od amniopunkcji i na nim polegał .Uprzedził oczywiście ,że badanie mikromacierzy wraz z amniopunkcja bada sporo więcej chorób genetycznych .Zdecydowałam się zrobić Nifty ,czekam na telefon od położnej może jutro uda się zrobić pobranie krwi i wtedy wyniki będą na przyszły tydzień. Nie mam nic do stracenia a zyskam już jakaś wiedzę wcześniej .

Ja mam zgagę czasem jak wstanę rano to już jak otwieram oczy to mam zgagę i wszystko stoi mi w gardle muszę wtedy wstać i chwile posied.iść
Ehhh :( a mi się zaczyna po śniadaniu i trwa do momentu, aż zasnę w nocy. Już mam dosyć:( wlasnie pije rumianek, a wieczorem jadę po len, bo wyczytałam, że pomaga

Mnie wszyscy mówili, ze chłopak bo promienieje, tymczasem odrzucenie od mięsa i to ze zaczęły wychodzić mi pryszcze sugerowało dziewuszke i tak tez wyszło na prenatalnych ;-)
Mam nadzieję, że takie zabobony nie sprawdzają się u każdego, bo by u mnie też wskazywało na dziewczynkę, a jednak gdzieś tam w głębi marzę o synu 😀😆

reklama
Dziewczyny jestem po teleporadzie jeszcze raz zapytałam lekarza o Nifty i tym podobne testy ,czy jeśli zrobię i wynik byłby (cudem )właściwy to czy w dalszym ciągu będzie zalecał amniopunkcje?Powiedział ,że jeśli będzie wynik prawidłowy to jednak odstąpił by od amniopunkcji i na nim polegał .Uprzedził oczywiście ,że badanie mikromacierzy wraz z amniopunkcja bada sporo więcej chorób genetycznych .Zdecydowałam się zrobić Nifty ,czekam na telefon od położnej może jutro uda się zrobić pobranie krwi i wtedy wyniki będą na przyszły tydzień. Nie mam nic do stracenia a zyskam już jakaś wiedzę wcześniej .
Bądź dobrej myśli ✊❤️❤️
Wierzę że to wszystko jest koszmarna pomyłka ✊✊✊✊

Ja już pod gabinetem. Chyba się ze*** że strachu 😅
Czekam z niecierpliwością na wieści , ✊ będzie pięknie , mówię Ci ❤️❤️❤️

Do góry