reklama
U mnie 6 kg na minusie ,ale powoli nadrabiamJezuuuu… dziewczyny, weszłam na wagę a tam 52kg… było 59 przed ciąża.. tragedia. Ktoś też spadł tak z wagi?
Karka_Krk
Fanka BB :)
Mnie wszyscy mówili, ze chłopak bo promienieje, tymczasem odrzucenie od mięsa i to ze zaczęły wychodzić mi pryszcze sugerowało dziewuszke i tak tez wyszło na prenatalnych ;-)Co do płci to uważam ze będę miała dziewczynkę . Brzuch się rozlał na boki, mam pryszcze i No nie za bardzo ,,promienieje,, . Ale nie mam ochoty na słodkie a na ostre zobaczymy
Dziewczyny jestem po teleporadzie jeszcze raz zapytałam lekarza o Nifty i tym podobne testy ,czy jeśli zrobię i wynik byłby (cudem )właściwy to czy w dalszym ciągu będzie zalecał amniopunkcje?Powiedział ,że jeśli będzie wynik prawidłowy to jednak odstąpił by od amniopunkcji i na nim polegał .Uprzedził oczywiście ,że badanie mikromacierzy wraz z amniopunkcja bada sporo więcej chorób genetycznych .Zdecydowałam się zrobić Nifty ,czekam na telefon od położnej może jutro uda się zrobić pobranie krwi i wtedy wyniki będą na przyszły tydzień. Nie mam nic do stracenia a zyskam już jakaś wiedzę wcześniej .
kamczix
Ehhh a mi się zaczyna po śniadaniu i trwa do momentu, aż zasnę w nocy. Już mam dosyć wlasnie pije rumianek, a wieczorem jadę po len, bo wyczytałam, że pomagaJa mam zgagę czasem jak wstanę rano to już jak otwieram oczy to mam zgagę i wszystko stoi mi w gardle muszę wtedy wstać i chwile posied.iść
Ja już pod gabinetem. Chyba się ze*** że strachu
O której wizyta dokładnie?
Czekamy na wieści po i trzymamy
Mam nadzieję, że takie zabobony nie sprawdzają się u każdego, bo by u mnie też wskazywało na dziewczynkę, a jednak gdzieś tam w głębi marzę o synuMnie wszyscy mówili, ze chłopak bo promienieje, tymczasem odrzucenie od mięsa i to ze zaczęły wychodzić mi pryszcze sugerowało dziewuszke i tak tez wyszło na prenatalnych ;-)
reklama
JestemMama!
Bądź dobrej myśliDziewczyny jestem po teleporadzie jeszcze raz zapytałam lekarza o Nifty i tym podobne testy ,czy jeśli zrobię i wynik byłby (cudem )właściwy to czy w dalszym ciągu będzie zalecał amniopunkcje?Powiedział ,że jeśli będzie wynik prawidłowy to jednak odstąpił by od amniopunkcji i na nim polegał .Uprzedził oczywiście ,że badanie mikromacierzy wraz z amniopunkcja bada sporo więcej chorób genetycznych .Zdecydowałam się zrobić Nifty ,czekam na telefon od położnej może jutro uda się zrobić pobranie krwi i wtedy wyniki będą na przyszły tydzień. Nie mam nic do stracenia a zyskam już jakaś wiedzę wcześniej .
Wierzę że to wszystko jest koszmarna pomyłka
Czekam z niecierpliwością na wieści , będzie pięknie , mówię CiJa już pod gabinetem. Chyba się ze*** że strachu