A zapytam dziewczyny bo te moje bóle brzucha są akurat w dniach kiedy powinna wystąpić miesiączka znajoma mówiła że tak może być. Że ona miała i bóle i plamienia jak przychodził termin miesiączki do 6 miesiąca. Może któraś wie coś na ten temat?
reklama
różowakamila
Zaciekawiona BB
u mnie narazie na plus 1 kg i mam nadzieję, że dużo nie przybiore hihiJezuuuu… dziewczyny, weszłam na wagę a tam 52kg… było 59 przed ciąża.. tragedia. Ktoś też spadł tak z wagi?
Ja spadłam 5kg, już jestem w 13 tygodniu i mam nadzieje ze nudności wreszcie mina i będę mogła zacząć jeść.
Ja tak samo… a co jesz w ciągu dnia zazwyczaj, jak to u Ciebie wyglda ?
dirtycriminal
Fanka BB :)
U mnie wszyscy myśleli że będzie dziewczynka a ja nie nastawiałam się na nic, czasami mówiłam "maly" w brzuchu, ale bezosobowo, chociaż oglądałam więcej ubranek dla dziewczynek mój mąż tez myślał , że będzie dziewczynka a tutaj psikus . Akurat cerę mam bardzo ładną od ciąży, ale myślę że to po prostu hormony i nie miałam napadów na słodkie jedzenie, za to na słodkie napoje bardzoA miałaś jakieś przeczucie wewnętrzne czy będzie chłopczyk czy dziewczynka? Przyznam u mnie w dniu testu ciążowego powiedziałam do męża kochanie syn w drodze i jakoś mam cały czas takie przeczucie że syn oczywiście potwierdzenie będzie po NIFTACH. Kilka osób wie o ciąży i mówią że wyglądam tak promienie młodo i ślicznie aż nie do poznania. W sylwestra był u nas znajomy i nie mógł się napatrzeć na mnie aż mój mąż zwrócił uwagę że wpatrzony we mnie jak w obrazek moje ciotki zawsze powtarzały że syn dodaje urody, a córka zabiera zobaczymy czy się sprawdzi Chociaż od trzech dni mam bóle jak na okres trochę się martwię że coś jest nie tak jutro wizyta zobaczymy.
Dużo zdrowia!!! Odpoczynek też pomaga buziakiJa pierdziele ... Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tak nos zawalony głowa mi normalnie pęka. .. nie tyle głowa co okolice czoła ... Wiem że to zatoki ... Nawet nie mam sił wstać z łóżka ... Nie chce brac leków przeciwbólowych ... Wiem że można paracetamol , Apap ... Ale chce uniknąć tego ... Czekam aż mąż wróci z pracy zrobi ciepła herbatkę i zrobię inhalację... Bojku żeby przeszło i obeszło się bez innych leków. .. miałam sama jechać do apteki ale tak szybki jak wstałam , tak szybko się położyłam ... Byle mnie bardziej nie rozłożylo
Morskawoda32
Oh ja tez właśnie słyszałam ten ‚zabobon’A miałaś jakieś przeczucie wewnętrzne czy będzie chłopczyk czy dziewczynka? Przyznam u mnie w dniu testu ciążowego powiedziałam do męża kochanie syn w drodze i jakoś mam cały czas takie przeczucie że syn oczywiście potwierdzenie będzie po NIFTACH. Kilka osób wie o ciąży i mówią że wyglądam tak promienie młodo i ślicznie aż nie do poznania. W sylwestra był u nas znajomy i nie mógł się napatrzeć na mnie aż mój mąż zwrócił uwagę że wpatrzony we mnie jak w obrazek moje ciotki zawsze powtarzały że syn dodaje urody, a córka zabiera zobaczymy czy się sprawdzi Chociaż od trzech dni mam bóle jak na okres trochę się martwię że coś jest nie tak jutro wizyta zobaczymy.
Mam dwie koleżanki które były w ciąży w 2022 i w ich przypadku się sprawdziło haha
Ja mam +4,5 kg na tym etapie, aż strach pomyśleć co będzie daleju mnie narazie na plus 1 kg i mam nadzieję, że dużo nie przybiore hihi
Ale za to ani razu nie wymiotowałam, w ogóle mnie nie mdliło, a apetyt mam jak nigdy, po 30 latach życia nauczyłam się w końcu jeść śniadania jak człowiek oby tak zostalo
Oh ja tez właśnie słyszałam ten ‚zabobon’
Mam dwie koleżanki które były w ciąży w 2022 i w ich przypadku się sprawdziło haha
W poprzednich ciążach miałam skórę jak papier ścierny szorstka, skórki wysuszone mimo używania dużych ilości kremów, a plamy na twarzy były tak widoczne że ciężko było przykryć makijażem. Po ciąży używając specyfikach plamy zbladły, a teraz lekko widoczne trzeba się przyjrzeć. Zobaczymy czy się sprawdzi.
reklama
Karolina_st
Brzmi optymistycznie, bałam się że małe szanse na zabawę a kłótnie to chyba bez względu na różnice wiekuNo nie ukrywam,że są ciągle kłótnie o wszystko obaj mają zawzięty charakter ale potrafią też i się bawić razem. Na początku duży plus był, bo mogłam się dogadać z 4 latkiem jak musiałam się zająć mlodszym .