JestemMama!
Fanka BB :)
Ja nie mam. Mój lekarz mówił że i tak końskie dawki biorę więc nie ma sensu tracić kasy i marnować żyły do kolejnego kucia ...A jeszcze a propos progesteronu, to czy macie zlecone okresowe badania tego hormonu?
I dwa, od kiedy zaczyna się badać czy z szyjką jest wszystko ok? I że z łożyskiem jest ok. Wiem że niektóre dziewczyny biorą do końca ciąży luteinę na noc dla podtrzymania szyjki. Mój lekarz oczywiście twierdzi że nie trzeba, ale wolę się dopytać też w innych źródłach
Dziś kolejny raz śniła mi się wizyta , tym razem nie prenatalne a u mojego prowadzącego. Mówił że wszystko jest dobrze , pokazywał na USG, dzidziuś machał rękoma i puścił w końcu dźwięk serduszka
Mojej siostrze też się śniło że będzie dziewczynka ... Więc albo będzie albo psikusa nam ktoś robi z tymi snami może okaże się pojutrze
Tymczasem na wstałam z ostro zawalonym nosem .... Mam wrażenie że bolą mnie zatoki ... Zaraz jem śniadanie i lecę do apteki się ratować żeby to się dalej nie rozniosło gdyż ja jestem z tych osób co nie mogą brać antybiotyku tylko od razu zastrzyki
Mam nadzieję ze się obejdzie i domowymi sposobami wyzdrowieje
Miłego dnia dziewczyny i udanych wizyt