reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Witam Wszystkie w Nowym Roku😁
Ja wczoraj zasnęłam przed 22, przebudziłam się po 23- przeprowadziłam się do sypialni i spałam dalej. Mąż mnie o 24 obudził, złożyliśmy sobie życzenia i dalej nynu. Zmęczenie mi nie przechodzi póki co.
Pogoda u nas cudowna dziś- 1.5h spacer zaliczony.
Jutro w końcu idę do fryzjera, a we wtorek wizytaaa.

Witam Wszystkie w Nowym Roku😁
Ja wczoraj zasnęłam przed 22, przebudziłam się po 23- przeprowadziłam się do sypialni i spałam dalej. Mąż mnie o 24 obudził, złożyliśmy sobie życzenia i dalej nynu. Zmęczenie mi nie przechodzi póki co.
Pogoda u nas cudowna dziś- 1.5h spacer zaliczony.
Jutro w końcu idę do fryzjera, a we wtorek wizytaaa.
mi nie złożył ani życzeń zostawił mnie a w sumie nas a jutro prenatalne 😰

U nas ma być Klara ale córka i mąż już kręcą nosem 🤦 on chce Malwina a ona Laila 😱 ja ewentualnie mogę się jeszcze skusić na Laurę... U nas niestety w każdej ciąży są spory o imiona bo mężowi podoba się zupełnie co innego niż mi 😭

reklama
Do góry