reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Jestem już 🙈 spędziłam w gabinecie ponad godzinę... Jestem bardzo miłe zaskoczona tą wizytą 🙂 najpierw było półgodzinny wywiad z czego Pan dr wrócił do choroby córki i namówił na dalszą diagnostykę genetyczną i jej i moją także w poniedziałek czeka mnie kolejna wizyta tutak, później przeszliśmy do USG które równiez trwało dobre pół godziny ale pomierzył dosłownie wszystko 🙈 miałam wrażenie że przeliczy nawet włosy na głowie 😂 z moją na 70% córeczka jest na razie wszystko w porządku, każdy organ funkcjonuje prawidłowo, kończy wszystkie, przezierność karkowa w normie, kość nosowa widoczna... Nie ma żadnych nieprawidłowości widocznych na tym etapie... Mamy całe 7cm i równo 13tc... Następna wizyta połówkowa 23 lutego 😍 zdjęć mam od groma ale żadne w 3d więc obraz średni ale wrzucę jak dojedziemy do domu 😉 trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt ✊
Bardzo dobra wiadomość! 😍 teraz możecie odetchnąć. Gratulacje takiej pozytywnej wizyty ;) ;)

reklama
Jestem już 🙈 spędziłam w gabinecie ponad godzinę... Jestem bardzo miłe zaskoczona tą wizytą 🙂 najpierw było półgodzinny wywiad z czego Pan dr wrócił do choroby córki i namówił na dalszą diagnostykę genetyczną i jej i moją także w poniedziałek czeka mnie kolejna wizyta tutak, później przeszliśmy do USG które równiez trwało dobre pół godziny ale pomierzył dosłownie wszystko 🙈 miałam wrażenie że przeliczy nawet włosy na głowie 😂 z moją na 70% córeczka jest na razie wszystko w porządku, każdy organ funkcjonuje prawidłowo, kończy wszystkie, przezierność karkowa w normie, kość nosowa widoczna... Nie ma żadnych nieprawidłowości widocznych na tym etapie... Mamy całe 7cm i równo 13tc... Następna wizyta połówkowa 23 lutego 😍 zdjęć mam od groma ale żadne w 3d więc obraz średni ale wrzucę jak dojedziemy do domu 😉 trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt ✊
Super wieści .

Zmienię temat badań na troszkę luźniejszy :)

Jakie macie plany na ostatni dzień grudnia? 🥳💃🕺
Macie do polecenia jakiś sprawdzony trunek 0%?

My idziemy na domówkę, będą tam tylko trzy parki oprócz nas - taka nasza najbliższa ekipa.
Najleps y to chyba prossecco 0.0% chyba jest dostępny w Lidlu inne mi w ogóle nie podeszły i mam "winowstret" 😆 Uwielbiałam ksztowac wino przed ciążą a teraz na sama myśl mnie odrzucą od zapachu, za to zapach whisky mogłabym wąchać cały czas 🙈🤣🤣🤣🤣

My idziemy na domówkę, będą tam tylko trzy parki oprócz nas - taka nasza najbliższa ekipa.
My spędzamy tradycyjnie w domu 🙈 sąsiedzi się do nas zapowiedzieli ale nie wiem czy w końcu przyjdą więc raczej na spokojnie

Ja robię sobie bezalkoholowe mohito 🙆 o ile moja mięta ożyje bo wczoraj zdechła 😂 inne 0% średnio mi wchodzą więc nie mam za dużego wyboru 😅 siedzimy sami w domu bo pieseł 🙂

Najleps y to chyba prossecco 0.0% chyba jest dostępny w Lidlu inne mi w ogóle nie podeszły i mam "winowstret" 😆 Uwielbiałam ksztowac wino przed ciążą a teraz na sama myśl mnie odrzucą od zapachu, za to zapach whisky mogłabym wąchać cały czas 🙈🤣🤣🤣🤣
Myślałam, że tylko ja jestem nienormalna i wącham alkohol! 🤣 jak ktoś w moim otoczeniu pije to mówię - daj powąchać 😅

reklama
Do góry