reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Jestem już 🙈 spędziłam w gabinecie ponad godzinę... Jestem bardzo miłe zaskoczona tą wizytą 🙂 najpierw było półgodzinny wywiad z czego Pan dr wrócił do choroby córki i namówił na dalszą diagnostykę genetyczną i jej i moją także w poniedziałek czeka mnie kolejna wizyta tutak, później przeszliśmy do USG które równiez trwało dobre pół godziny ale pomierzył dosłownie wszystko 🙈 miałam wrażenie że przeliczy nawet włosy na głowie 😂 z moją na 70% córeczka jest na razie wszystko w porządku, każdy organ funkcjonuje prawidłowo, kończy wszystkie, przezierność karkowa w normie, kość nosowa widoczna... Nie ma żadnych nieprawidłowości widocznych na tym etapie... Mamy całe 7cm i równo 13tc... Następna wizyta połówkowa 23 lutego 😍 zdjęć mam od groma ale żadne w 3d więc obraz średni ale wrzucę jak dojedziemy do domu 😉 trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt ✊
Bardzo dobra wiadomość! 😍 teraz możecie odetchnąć. Gratulacje takiej pozytywnej wizyty ;) ;)

reklama
Jestem już 🙈 spędziłam w gabinecie ponad godzinę... Jestem bardzo miłe zaskoczona tą wizytą 🙂 najpierw było półgodzinny wywiad z czego Pan dr wrócił do choroby córki i namówił na dalszą diagnostykę genetyczną i jej i moją także w poniedziałek czeka mnie kolejna wizyta tutak, później przeszliśmy do USG które równiez trwało dobre pół godziny ale pomierzył dosłownie wszystko 🙈 miałam wrażenie że przeliczy nawet włosy na głowie 😂 z moją na 70% córeczka jest na razie wszystko w porządku, każdy organ funkcjonuje prawidłowo, kończy wszystkie, przezierność karkowa w normie, kość nosowa widoczna... Nie ma żadnych nieprawidłowości widocznych na tym etapie... Mamy całe 7cm i równo 13tc... Następna wizyta połówkowa 23 lutego 😍 zdjęć mam od groma ale żadne w 3d więc obraz średni ale wrzucę jak dojedziemy do domu 😉 trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt ✊
Super wieści .

Zmienię temat badań na troszkę luźniejszy :)

Jakie macie plany na ostatni dzień grudnia? 🥳💃🕺
Macie do polecenia jakiś sprawdzony trunek 0%?

My idziemy na domówkę, będą tam tylko trzy parki oprócz nas - taka nasza najbliższa ekipa.
Najleps y to chyba prossecco 0.0% chyba jest dostępny w Lidlu inne mi w ogóle nie podeszły i mam "winowstret" 😆 Uwielbiałam ksztowac wino przed ciążą a teraz na sama myśl mnie odrzucą od zapachu, za to zapach whisky mogłabym wąchać cały czas 🙈🤣🤣🤣🤣

My idziemy na domówkę, będą tam tylko trzy parki oprócz nas - taka nasza najbliższa ekipa.
My spędzamy tradycyjnie w domu 🙈 sąsiedzi się do nas zapowiedzieli ale nie wiem czy w końcu przyjdą więc raczej na spokojnie

Ja robię sobie bezalkoholowe mohito 🙆 o ile moja mięta ożyje bo wczoraj zdechła 😂 inne 0% średnio mi wchodzą więc nie mam za dużego wyboru 😅 siedzimy sami w domu bo pieseł 🙂

Najleps y to chyba prossecco 0.0% chyba jest dostępny w Lidlu inne mi w ogóle nie podeszły i mam "winowstret" 😆 Uwielbiałam ksztowac wino przed ciążą a teraz na sama myśl mnie odrzucą od zapachu, za to zapach whisky mogłabym wąchać cały czas 🙈🤣🤣🤣🤣
Myślałam, że tylko ja jestem nienormalna i wącham alkohol! 🤣 jak ktoś w moim otoczeniu pije to mówię - daj powąchać 😅

reklama
Do góry