reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry dziewczyny 😘 śpicie jeszcze? 😁 Ja już się szykuje na badania 🙈 najgorsza ta droga 🤦 wcale się nie wyspałam bo co rusz się budziłam z myślą że zaspałam 😅 trzymajcie proszę kciuki ✊
Trzymam mocno kciuki .Czekamy na wieści po badaniu .Ja mam wizytę dopiero na 15.40 i chyba zwarjuje przez to czekanie.

Dzień dobry dziewczyny 😘 śpicie jeszcze? 😁 Ja już się szykuje na badania 🙈 najgorsza ta droga 🤦 wcale się nie wyspałam bo co rusz się budziłam z myślą że zaspałam 😅 trzymajcie proszę kciuki ✊

Przebudzilam się po 6 i wlasnie widziałam powiadomienie od Ciebie, bo chwile nie mogłam zasnąć .:)

Trzymam kciuki 🍀🥰🍀🥰

Heh dziewczyny!
Widzę, że na forumm bardzo dużo się działo.
@Anuszka272 trzymam mocno kciuki za dzis !🤞❤️🤞
@Karka_Krk ale masz super zdjęcia! Niesamowite są te małe ludki, żyjące w nas 😍😍😍
@Pszczolka38 modle się za Ciebie i Twoje maleństwo. Nie trać nadziei! 🙏🙏

Ja dziewczyny jestem taka chora, ze w nocy myślałam, ze udusi mnie kaszel.😪😪 To juz moja 2 okropna noc, ale dzis naprawde sie wystraszylam. Jeszcze ciągle myślę czy wszystko będzie ok z dzidzią kiedy ja tak dużo kaszle i napinam mięśnie. Poza tym też, po tym co pszczolce powiedziała ginekolog, czy była przyziebiona.. prenatalne dopiero 13.01 w piątek 13...i juz sie shizuje 😭😭😭

Trzymam kciuki za wszystkich wizytujacych!

Mam takie pytanko bo jakiś czas temu miałam momentami takie jakby skurcze/ kłucia w środku tak jakby w szyjce macicy sekundę dwie i tak Mac 3 razy na dzień i tak np co dwa dni na poprzedniej wizycie powiedziałam to lekarce ona mówiła ze to nie jest ok i zaprosiła na fotel w celu sprawdzenia czy może infekcje mam jakaś jak mnie zbadała to powiedziała ze nie widzi nic niepokojącego . Uspokoiło się na jakiś czas , Dzisiaj rano znowu miałam te kłucia i to co chwile chyba z 10 razy trochę mnie to niepokoi a wizyta dopiero 09.1
Co o tum sądzicie????
ja zawsze wychodzę z założenia, że jeśli Cię coś niepokoi lepiej jeden raz za dużo pojechać na sor, niż za mało.
Mnie kilka razu ukuło tak, ale to było po razie dziennie.

Jestem już 🙈 spędziłam w gabinecie ponad godzinę... Jestem bardzo miłe zaskoczona tą wizytą 🙂 najpierw było półgodzinny wywiad z czego Pan dr wrócił do choroby córki i namówił na dalszą diagnostykę genetyczną i jej i moją także w poniedziałek czeka mnie kolejna wizyta tutak, później przeszliśmy do USG które równiez trwało dobre pół godziny ale pomierzył dosłownie wszystko 🙈 miałam wrażenie że przeliczy nawet włosy na głowie 😂 z moją na 70% córeczka jest na razie wszystko w porządku, każdy organ funkcjonuje prawidłowo, kończy wszystkie, przezierność karkowa w normie, kość nosowa widoczna... Nie ma żadnych nieprawidłowości widocznych na tym etapie... Mamy całe 7cm i równo 13tc... Następna wizyta połówkowa 23 lutego 😍 zdjęć mam od groma ale żadne w 3d więc obraz średni ale wrzucę jak dojedziemy do domu 😉 trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt ✊

reklama
Zmienię temat badań na troszkę luźniejszy :)

Jakie macie plany na ostatni dzień grudnia? 🥳💃🕺
Macie do polecenia jakiś sprawdzony trunek 0%?

My idziemy na domówkę, będą tam tylko trzy parki oprócz nas - taka nasza najbliższa ekipa.

Do góry