reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja! Ale dopiero na 19 😱 Gardło mi przeszło, ale zaczął się katar, który doprowadza mnie do szaleństwa. No i chwaliłam się brakiem mdłości i super samopoczuciem, a dzisiaj dwa razy zawisłam nad toaletą 😎
U mnie przeziębienie mija, mixtury i inhalacje pomogły i dzisiaj późnym popołudniem też zawisłam dwa razy nad toaletą 😅 wracam z powrotem z objawami. Wizyta w środę, jupi 😀

Dziewczyny a czy mamy w gronie kogoś komu owszem, towarzyszą mdłości ale nie jakieś potworne, ale ani razu nie wymiotował? Bo mam wrażenie że tylko ja 🙈 myślałam że tak naprawdę niewiele kobiet wymiotuje w ciąży.

Dziewczyny a czy mamy w gronie kogoś komu owszem, towarzyszą mdłości ale nie jakieś potworne, ale ani razu nie wymiotował? Bo mam wrażenie że tylko ja 🙈 myślałam że tak naprawdę niewiele kobiet wymiotuje w ciąży.
Ja 🙂 mnie "naciąga" o różnych porach dnia (raczej sporadycznie, raz, dwa na dzien) ale nie wymiotuje. Ja zasadniczo jestem z "nierzygajacych" 😂nienawidzę tego po prostu, czy to po alkoholu czy przy jelitowce, po prostu nie wymiotuje 😂 Bogu dzięki omija mnie to już drugi raz również przy ciąży

Jutro jadę pobrać krew na pappe prawdopodobnie bo mam nadzieję że wtedy będę miec wynik na USG prenatalne 4.01. jestem parszywie przeżarta po świętach, popijam miętę i staram się przeżyć 😂 do tego jak kilka z was jestem przeziębiona, już myślałam że się postawiłam na nogi bo gardło przeszlo i też jak laurka95 nagle znienacka dostałam kataru 🤦🤦🤦

Ja ani razu nie wymiotowałam a miałam mdlosci mocne🤔. U mnie na szczęście wszyscy zdrowi i oby tak pozostało 🙈

Hej dziewczyny, miałam koszmarna noc.
Chyba się przejadłam wczoraj, bo ból woreczka żółciowego nie dał mi spać całą noc 🥺🥺
Jeśli dziś w nocy się to powtórzy, pewnie nie obejdzie się bez izby przyjęć 😵😵
Dziś tylko lekkie dania 😏
Współczuję... Wiem jaki to ból bo ja się z tym męczyłam w 2015r 🙈 ale odkąd mi wycieli to nawet bóle żołądka i trzustki przeszły... Teraz fakt przez zaparcia ten żołądek czasem boli ale nie tak jak wtedy 😭
Ja w żadnej z 4 ciąż nie wymiotowałam 🤷 ale za to mdłości mam w każdej okropne 😭

reklama
Do góry