U mnie jak byłam chora miałam anginę to niestety mdłości nie odpuszczały było niezłe comboTeż jak byłam przeziębiona to nie czułam objawów, mdłości zupełnie ustały. Dopiero jak się wykurowałam, to wszystko wróciło. Także beż obaw
reklama
kamczix
Fanka BB :)
Laski łącze się w bólu mnie też dopadło. Zrobilam syrop z cebuli, bo zaczęło mi się jak nigdy od kaszlu..zaraziłam się od męża, a co gorsza... mąż dostał opryszczki.. Ja nigdy w życiu nie mialam opryszczki, a wyczytałam że pierwotna opryszczka w ciąży jest bardzo niebezpieczna (( i tym oto sposobem, święta spędzamy osobno.. także takie trochę smutne święta, pełne strachu. Zdrówka dla wszystkich i Wesołych Świąt!Ja niestety jestem chora stosuje inhalacje, herbata z miodem i imbirem, syrop z cytryny, woda morska na katar i antygrypina.
Natalianatalia
Dopiero jutro kończę 10 tydzien jestem po poronieniu i za wcześnie to dla mnie jest jeszczeCiężka sprawa a z jakich względów nie chce sie jeszcze dzielić tą wiadomością?
Karka_Krk
To mów, ze jesteś kierowca :-)Dopiero jutro kończę 10 tydzien jestem po poronieniu i za wcześnie to dla mnie jest jeszcze
Mama 88
A mnie mąż wczoraj namówił na igraszki.... A po wszystkim miałam lekko brązowy śluz i już zaczęłam się stresować czy nic się nie dzieje. Wizytę mam dopiero 7 stycznia. Nikomu nie mówimy póki co. Wiedza tylko u mnie w pracy. Będę miała problem w sylwestra żeby wymigać się od alko bo jedziemy do szwagierki. Mąż chciał jej powiedzieć ale mam obawy.
Pewno po igraszkach ja raz tez miałam i po wizycie u lekarzaA mnie mąż wczoraj namówił na igraszki.... A po wszystkim miałam lekko brązowy śluz i już zaczęłam się stresować czy nic się nie dzieje. Wizytę mam dopiero 7 stycznia. Nikomu nie mówimy póki co. Wiedza tylko u mnie w pracy. Będę miała problem w sylwestra żeby wymigać się od alko bo jedziemy do szwagierki. Mąż chciał jej powiedzieć ale mam obawy.
Ja też jak bylam przeziębiona to nic nie czulam. Później trochę katar ustał i objawy wróciły a dzień przed wigilia znowu nic nie czułam i już mówiłam mężowi że nic nie mówimy bo ja nic nie czuje ale w nocy znowu mnie zaczęły boleć piersi i stwierdziliśmy że jednak mówimy i powiedzieliśmy. Wszyscy się ucieszyli i stwierdziłam że to była dobra decyzja żeby powiedzieć. Wytłumaczyłam im że roznie to bywa i jeszcze wszystko się może zdarzyć bo oni tak nie do końca rozumieją że ciążę są różne i różnie się dzieje ale wspierają nas.Nie jesteście same... Ja wizytę mam 28.12 i też w stresie bo nie czuję objawów (znowu). Moze to przez przeziębienie ale to jest mega stresujące.
jotk.a
A mi się dziś śniły badania prenatalne, że lekarz powiedział że wszystko ok i że będzie dziewczynka. Milutki sen. A w wigilię też zostałam w domu, mieliśmy jechać do teściów, ale teść chory, wysłałam tylko męża, który później mi dowiózł jedzenie dobrze zrobiłam bo w sb teść się czuł lepiej, a wczoraj znowu się obudził chory z gorączką i szukał dyżuru świątecznego. A namawiał mnie na przyjazd bo już zdrowyHej dziewczyny, miałam koszmarna noc.
Chyba się przejadłam wczoraj, bo ból woreczka żółciowego nie dał mi spać całą noc
Jeśli dziś w nocy się to powtórzy, pewnie nie obejdzie się bez izby przyjęć
Dziś tylko lekkie dania
reklama