Ja omijam sklepy same choroby wszędzieJa mam ją długo chodzę ... Szczególnie teraz ... Maratony po sklepach są dla mnie katorga
reklama
jotk.a
Fanka BB :)
Boże!!! Mam to samo!!! Praktycznie co noc erotyki. Generalnie śnią mi się bardzo często ludzie, których już nie ma w moim życiu. Nie wiem co z tym moim mózgiem, czy tam hormonamiOj to nie zazdroszczę nocy, ale trzeba się cieszyć bo obiawy wskazują że wszystko jest w najlepszym porządku , u mnie w nocy tylko sny tak erotyczne że aż wstyd opowiadać, wydaje mi się że co noc zdradzam męża hehehe
Ostatnia edycja:
Talala6
Ja też zaczynam czuć plecy, najbardziej wieczorem. Brzuch też zaczyna wystawać, choć to dość wcześnie ale z kolejna ciąża to chyba szybciej widać niestety. Mam stres przez jutrzejszą wizytą. Najpierw się cieszyłam,że się uspokoję przed Świętami, a teraz się znów martwię, że jak coś wyjdzie to akurat na Święta.. No ale staram się nie wariować..
hej takie psikusy ponoć robi progesteron przetrwamy!Boże!!! Mam to samo!!! Praktycznie co noc erotyki, raz perfidnie zdradzałam we śnie meza z byłym, a rano jak się obudziłam to miałam wyrzuty sumienia! Gdzie w realnym życiu ten człowiek jest dla mnie absolutnie nieistotny. Generalnie śnią mi się ludzie, których już nie ma w moim życiu, bardzo bardzo często. Nie wiem co z tym moim mózgiem, czy tam hormonami
*anette*
Też już myślę tylko o wizycie jutro.Ja też zaczynam czuć plecy, najbardziej wieczorem. Brzuch też zaczyna wystawać, choć to dość wcześnie ale z kolejna ciąża to chyba szybciej widać niestety. Mam stres przez jutrzejszą wizytą. Najpierw się cieszyłam,że się uspokoję przed Świętami, a teraz się znów martwię, że jak coś wyjdzie to akurat na Święta.. No ale staram się nie wariować..
Anuszka272
Moderator
Tak ja miałam normalnieDziewczyny które miały juz pobierana krew do pappa jak to wygląda? Czy tylko wchodzi się na pobranie krwi i tyle? Jest jakaś rozmowa? Trochę mnie to stresuje ..
Mam tak od wyjścia ze szpitala no tak mnie bolą że boję się że znów rwa mnie dopadnieBóle krzyża mi dziś dokuczają tez macie?bo ból brzucha to już traktuje jak normę
Też mam takie obawy że jeśli coś będzie nie tak to święta spędzę w szpitaluJa też zaczynam czuć plecy, najbardziej wieczorem. Brzuch też zaczyna wystawać, choć to dość wcześnie ale z kolejna ciąża to chyba szybciej widać niestety. Mam stres przez jutrzejszą wizytą. Najpierw się cieszyłam,że się uspokoję przed Świętami, a teraz się znów martwię, że jak coś wyjdzie to akurat na Święta.. No ale staram się nie wariować..
będę trzymać kciuki za wizytę, za wszystkie Wasze wizytyu mnie z ostatniej dobre wieści, 9 tydzień i 1 dzień, dzidziuś 2,43 i widziałam bijące serduszko, ruszające się łapeczki...szczęściebrzuszek mam taki jak w pierwszej ciąży w 6tym miesiącu, musiałam ubrać ostatnio do pracy kieckę ciążową, jestem w szoku...ale ciesze się bardzoJa też zaczynam czuć plecy, najbardziej wieczorem. Brzuch też zaczyna wystawać, choć to dość wcześnie ale z kolejna ciąża to chyba szybciej widać niestety. Mam stres przez jutrzejszą wizytą. Najpierw się cieszyłam,że się uspokoję przed Świętami, a teraz się znów martwię, że jak coś wyjdzie to akurat na Święta.. No ale staram się nie wariować..
madziula0234
Ja mam dziś wizytę o 12.30, trzymajcie kciuki
reklama
mocno trzymam kciuki by wszyściutko było okTak ja miałam normalnie
Mam tak od wyjścia ze szpitala no tak mnie bolą że boję się że znów rwa mnie dopadnie
Też mam takie obawy że jeśli coś będzie nie tak to święta spędzę w szpitalu