reklama
jotk.a
Fanka BB :)
Chodzę prywatnie, jeszcze go pytałam tydz temu czy jakieś wyniki z krwi na następną wizytę, coś, mowil że nic. No dobra, czyli pewnie wie co robiA idziesz na nfz czy prywatnie? Jak na nfz to oni Ci po prostu zrobią pappa z krwi w dniu usg :-)
D
domwas0908
Gość
Po wizycie kamień z serca. Maluszkowi serduszko pięknie i szybko bije. Już drugi raz wychodzi że dzień starszy niż OM. Także dziś kończymy 9t6d. Następna wizyta 3.01. Dostalam skierowania na badania krwi ( to co zawsze HIV, toxo itp) oraz skierowanie na prenatalne.
Załączniki
Karka_Krk
Ale chodziło mi o prenatalne? :-) czy masz je u swojego gina?Chodzę prywatnie, jeszcze go pytałam tydz temu czy jakieś wyniki z krwi na następną wizytę, coś, mowil że nic. No dobra, czyli pewnie wie co robi
Iskierka nadziei
Cześć dziewczyny, przepraszam że tylko tak wpadam ale przed świętami to z czasem i siłami różnie bywa .
Zdjęcie nie bardzo wyraźne ale dzidzia melduje się że u niej wszystko dobrze, mamy już 2,5 cm
Zdjęcie nie bardzo wyraźne ale dzidzia melduje się że u niej wszystko dobrze, mamy już 2,5 cm
Ja miałam 2 wizyty w 8 i 10 to i 2 razy mi puściła na 1 sekundę ale to dlatego ze jestem po poronieniu zatrzymanym i pierwsze moje pytanie jest zawsze czy żyje. Więc żeby mnie uspokoić to mi puściła. Moja lekarka mi nawet ciśnienia nie mierzy bo przed USG mam takie nerwy ciśnienie 140 ale mierze w domu i ok jestHej, jak często puszczaja Wam bicie serduszka? Ja jestem w 11 tygodniu ciąży i już dwa razy. A czytałam że USG dopplerowskie nie jest za dobre w tak wczesnej ciąży
xoxo.
to raczej kwestia konkretnej placówki niż tego czy badanie wykonujemy prywatnie czy na nfz. Ja mam powiedziane, że mam zrobić krew między 27.12 a badaniem usg, które jest 12.01 i potem z wynikami jednego i drugiego do genetyka. Badania robię na nfz.A idziesz na nfz czy prywatnie? Jak na nfz to oni Ci po prostu zrobią pappa z krwi w dniu usg :-)
*anette*
U mnie na nfz pomiędzy pobraniem krwi i usg jest tydzień odstępu.to raczej kwestia konkretnej placówki niż tego czy badanie wykonujemy prywatnie czy na nfz. Ja mam powiedziane, że mam zrobić krew między 27.12 a badaniem usg, które jest 12.01 i potem z wynikami jednego i drugiego do genetyka. Badania robię na nfz.
xoxo.
ja wiem, że u nas w szpitalu jak robią to krew i usg jest jednego dnia, także to na prawdę różnie robiąU mnie na nfz pomiędzy pobraniem krwi i usg jest tydzień odstępu.
reklama
*anette*
Ja nie miałam jeszcze puszczanego.Hej, jak często puszczaja Wam bicie serduszka? Ja jestem w 11 tygodniu ciąży i już dwa razy. A czytałam że USG dopplerowskie nie jest za dobre w tak wczesnej ciąży