reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
W Krakowie tam gdzie ja dzwoniłam na Fundusz robią jednego dnia i badania i usg :-/
ja teraz sobie skomplikowałam. Zamiast iść tam gdzie poprzednio i mieć krew, a za kilka dni usg z podsumowaniem to poszłam do innej placówki. I tym sposobem dziś miałam spotkanie-wywiad z genetykiem, któregoś dnia mam zrobić krew, 12.01 usg i 17.01 znowu spotkanie z genetykiem 🫣 czyli 3/4 razy muszę jeździć, a mam 40 km w jedna stronę 🤦🏽‍♀️

Hej, jak często puszczaja Wam bicie serduszka? Ja jestem w 11 tygodniu ciąży i już dwa razy. A czytałam że USG dopplerowskie nie jest za dobre w tak wczesnej ciąży
Ja byłam u jednego lekarza 6+5 i tylko widziałam serduszko a u prowadzącego byłam 7+2, 9+2 i puszczał mi serduszko. Też naczytałam się że jest szkodliwe ale z drugiej strony to chyba lekarz wie co robi. Trzeba ufać lekarzowi że wie co dobre.

ja teraz sobie skomplikowałam. Zamiast iść tam gdzie poprzednio i mieć krew, a za kilka dni usg z podsumowaniem to poszłam do innej placówki. I tym sposobem dziś miałam spotkanie-wywiad z genetykiem, któregoś dnia mam zrobić krew, 12.01 usg i 17.01 znowu spotkanie z genetykiem 🫣 czyli 3/4 razy muszę jeździć, a mam 40 km w jedna stronę 🤦🏽‍♀️
No dlatego ja mam termin tez prywatnie i wcześniej zrobiłam prywatnie samo pappa, a na Fundusz zobaczę jak to będzie wyglądać, najwyżej zrezygnuje 🤷‍♀️

reklama
Do góry