15/18.07Czy są tu już jakieś Mamy z terminem na lipiec 2023? U mnie testy już pozytywne, z OM termin na 7.07.2023, a dzisiaj jeszcze dla formalności beta pozdrawiam i czekam na Was!!
reklama
Ja popołudniu/wieczorem mam ochotę tylko na sen. Ale najpierw muszę uspac 15 miesięczną córeczkę, która ostatnio spać nie chce Najchętniej chodziłaby spać dopiero o północy. Więc wieczory są ciężkieJa też mam tak codziennie... Jak mam coś zrobić to tylko rano i przed południem.... Wieczorem mam najgorszy dramat z samopoczuciem pod każdym względem.... Nie wiem czy mam mdłości, czy jestem przeżarta czy wręcz głodna zły humor, brak energii i nie wiem czy iść spać czy co
Dziewczyny czy polecicie mi jakieś legginsy jeszcze nie ciążowe. Takie porządne, żeby nie prześwitywały, ale też żeby nie kosztowały więcej niż 100/150 zł.
Jelita mnie tak bolą, że nie ma opcji na założenie spodni. W poprzedniej ciąży też tak miałam, ale było cieplej to sukienki nosiłam
Legginsy (2 pary w opak.) • cena 79,98 zł • sklep bonprix
Świetne, pasujące do wszystkiego legginsy. Obowiązkowe w tym sezonie! Sprawdzą się w niezliczonej ilości stylizacji. Dł. mierzona od kroku ok. 70,5 cm w rozm. 40/42. Można prać w pralce. bonprix sklep
www.bonprix.pl
Ja ostatnio kupiłam te z bonprixa i jestem bardzo zadowolona.
Światełko0
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny ☺ wyszłam dzisiaj ze szpitala. Troszkę mi lepiej natomiast nadal jedzienie średnio wchodzi jeśli powtórzy sie znowu taka sytuacja, ze bede bardzo wymiotować, to mam przyjezdzac bez zastanowienia do szpitala. Dostałam luteine i żelazo, bo zjechało w wynikach. Strasznie mi szkoda mojej córki, bo bardzo przeżyła to, ze nie było mnie w domu to pierwsze takie nasze rozstanie, więc będę robić wszystko, żeby jakoś normalnie funkcjonować. Ale jestem wzruszona zachowaniem mojej rodziny. między sobą ustalili, ze pomogą mi przy córce. I tak moja mama spędzi ze mną tydzień w domu, potem teść, a potem mąż.
Ja polecam wysypać mielona kawę na talerz i włożyć na półkę u mnie działa cuda no i pokaże Wam jaki kolos mnie wczoraj pokonał wiem nie jest idealny bo dopiero od niedawna piekę torty a to mój pierwszy dwupiętrowy i chyba na razie ostatni
Sliczny tort
laurka95
Fanka BB :)
Super, że będziesz miała taką pomocCześć dziewczyny ☺ wyszłam dzisiaj ze szpitala. Troszkę mi lepiej natomiast nadal jedzienie średnio wchodzi jeśli powtórzy sie znowu taka sytuacja, ze bede bardzo wymiotować, to mam przyjezdzac bez zastanowienia do szpitala. Dostałam luteine i żelazo, bo zjechało w wynikach. Strasznie mi szkoda mojej córki, bo bardzo przeżyła to, ze nie było mnie w domu to pierwsze takie nasze rozstanie, więc będę robić wszystko, żeby jakoś normalnie funkcjonować. Ale jestem wzruszona zachowaniem mojej rodziny. między sobą ustalili, ze pomogą mi przy córce. I tak moja mama spędzi ze mną tydzień w domu, potem teść, a potem mąż.
Światełko0
Zaangażowana w BB
Szczerze powiem, że to mnie najbradziej cieszy. Bardzo się martwiłam, że mogę np zemdleć jak bede z nią sama w domuSuper, że będziesz miała taką pomoc
Światełko0
Zaangażowana w BB
A mój teść tak dobrze gotuje, że nie mogę się doczekac na jego "warte" oby tylko coś przeszło mi przez gardło
Anuszka272
Moderator
Fajnie że Cię wypuścili na niedziele i już jest lepiej... Super że możesz liczyć na rodzinę... Nam moi rodzice też zawsze służą pomocą ale na razie nic jeszcze nie wiedząCześć dziewczyny ☺ wyszłam dzisiaj ze szpitala. Troszkę mi lepiej natomiast nadal jedzienie średnio wchodzi jeśli powtórzy sie znowu taka sytuacja, ze bede bardzo wymiotować, to mam przyjezdzac bez zastanowienia do szpitala. Dostałam luteine i żelazo, bo zjechało w wynikach. Strasznie mi szkoda mojej córki, bo bardzo przeżyła to, ze nie było mnie w domu to pierwsze takie nasze rozstanie, więc będę robić wszystko, żeby jakoś normalnie funkcjonować. Ale jestem wzruszona zachowaniem mojej rodziny. między sobą ustalili, ze pomogą mi przy córce. I tak moja mama spędzi ze mną tydzień w domu, potem teść, a potem mąż.
reklama
Miętusek
Moderator
A Ty jak się dzisiaj czujesz? jutro Cię wypuszczają? Jakie jedzenie jest w szpitalu? ;DFajnie że Cię wypuścili na niedziele i już jest lepiej... Super że możesz liczyć na rodzinę... Nam moi rodzice też zawsze służą pomocą ale na razie nic jeszcze nie wiedzą