reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja też mam tak codziennie... Jak mam coś zrobić to tylko rano i przed południem.... Wieczorem mam najgorszy dramat z samopoczuciem pod każdym względem.... Nie wiem czy mam mdłości, czy jestem przeżarta czy wręcz głodna 🤷‍♀️ zły humor, brak energii i nie wiem czy iść spać czy co 🤦‍♀️
Ja popołudniu/wieczorem mam ochotę tylko na sen. Ale najpierw muszę uspac 15 miesięczną córeczkę, która ostatnio spać nie chce🤣🤣 Najchętniej chodziłaby spać dopiero o północy. Więc wieczory są ciężkie🙄

Dziewczyny czy polecicie mi jakieś legginsy jeszcze nie ciążowe. Takie porządne, żeby nie prześwitywały, ale też żeby nie kosztowały więcej niż 100/150 zł.
Jelita mnie tak bolą, że nie ma opcji na założenie spodni. W poprzedniej ciąży też tak miałam, ale było cieplej to sukienki nosiłam 🤦🏽‍♀️

Ja ostatnio kupiłam te z bonprixa i jestem bardzo zadowolona.

Cześć dziewczyny ☺ wyszłam dzisiaj ze szpitala. Troszkę mi lepiej natomiast nadal jedzienie średnio wchodzi 🙄 jeśli powtórzy sie znowu taka sytuacja, ze bede bardzo wymiotować, to mam przyjezdzac bez zastanowienia do szpitala. Dostałam luteine i żelazo, bo zjechało w wynikach. Strasznie mi szkoda mojej córki, bo bardzo przeżyła to, ze nie było mnie w domu 😥 to pierwsze takie nasze rozstanie, więc będę robić wszystko, żeby jakoś normalnie funkcjonować. Ale jestem wzruszona zachowaniem mojej rodziny. 😌 między sobą ustalili, ze pomogą mi przy córce. I tak moja mama spędzi ze mną tydzień w domu, potem teść, a potem mąż. 🥰

Cześć dziewczyny ☺ wyszłam dzisiaj ze szpitala. Troszkę mi lepiej natomiast nadal jedzienie średnio wchodzi 🙄 jeśli powtórzy sie znowu taka sytuacja, ze bede bardzo wymiotować, to mam przyjezdzac bez zastanowienia do szpitala. Dostałam luteine i żelazo, bo zjechało w wynikach. Strasznie mi szkoda mojej córki, bo bardzo przeżyła to, ze nie było mnie w domu 😥 to pierwsze takie nasze rozstanie, więc będę robić wszystko, żeby jakoś normalnie funkcjonować. Ale jestem wzruszona zachowaniem mojej rodziny. 😌 między sobą ustalili, ze pomogą mi przy córce. I tak moja mama spędzi ze mną tydzień w domu, potem teść, a potem mąż. 🥰
Super, że będziesz miała taką pomoc ❤️

Fajnie że Cię wypuścili na niedziele i już jest lepiej... Super że możesz liczyć na rodzinę... Nam moi rodzice też zawsze służą pomocą ale na razie nic jeszcze nie wiedzą 🙈

reklama
Do góry