reklama
Anuszka272
Moderator
U mnie maleństwo już ma dokładnie 4.1cm a dopiero tydzień temu było 3cm
Witam piękne zdjęcia maluszków . Ja dziś wybrałam się na zakupy, a ostatnio mało wychodzę z domu ogacilam się jak na wielki mróz u mnie tylko -7 stopni, a tak zmarzłam, że aż się rozpłakałam w powrocie do domu teraz siedzę przy kominku ubrana w pluszowy sweter i polar, kapcie ocieplane nie mogę się rozgrzać, brzuch mnie rozbolał mam lekkie skurcze. Troszkę się boje czy mi to nie zaszkodzi
Mi bobo nie pomachało, ale trzymało rączki koło twarzy . Pani doktor zrobila mi też USG przez brzuch, bo może więcej by było widać, ale jednak nieśmiałeAle uwielbiam te Wasze foteczki bobasków Wiem, co mnie czeka i już nie mogę się doczekać, kiedy mi bobo pomacha
Tort boski i na pewno pysznyJa polecam wysypać mielona kawę na talerz i włożyć na półkę u mnie działa cuda no i pokaże Wam jaki kolos mnie wczoraj pokonał wiem nie jest idealny bo dopiero od niedawna piekę torty a to mój pierwszy dwupiętrowy i chyba na razie ostatni
Anuszka272
Moderator
Nie zaszkodzi tylko pewnie to zbyt dłużej obciążenie jak u mnie wczoraj z tym tortem też ostatnio ciągle leżałam a wczoraj 5h pracy dało swoje...Witam piękne zdjęcia maluszków . Ja dziś wybrałam się na zakupy, a ostatnio mało wychodzę z domu ogacilam się jak na wielki mróz u mnie tylko -7 stopni, a tak zmarzłam, że aż się rozpłakałam w powrocie do domu teraz siedzę przy kominku ubrana w pluszowy sweter i polar, kapcie ocieplane nie mogę się rozgrzać, brzuch mnie rozbolał mam lekkie skurcze. Troszkę się boje czy mi to nie zaszkodzi
Czekam właśnie na recenzję bo nie ukrywam klient wymagający znajoma nie znosi tortow ale dla syna musi byćTort boski i na pewno pyszny
Pszczolka38
Fanka BB :)
Jest piękny masz talentJa polecam wysypać mielona kawę na talerz i włożyć na półkę u mnie działa cuda no i pokaże Wam jaki kolos mnie wczoraj pokonał wiem nie jest idealny bo dopiero od niedawna piekę torty a to mój pierwszy dwupiętrowy i chyba na razie ostatni
reklama
Anuszka272
Moderator
DziękiJest piękny masz talent