reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Tez 4cm

Załączniki

• EAC7CC39-21FD-4AF3-B9AA-F5C4542EAB6E.jpeg
    EAC7CC39-21FD-4AF3-B9AA-F5C4542EAB6E.jpeg
    144,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Witam piękne zdjęcia maluszków 🥰. Ja dziś wybrałam się na zakupy, a ostatnio mało wychodzę z domu ogacilam się jak na wielki mróz u mnie tylko -7 stopni, a tak zmarzłam, że aż się rozpłakałam w powrocie do domu teraz siedzę przy kominku ubrana w pluszowy sweter i polar, kapcie ocieplane nie mogę się rozgrzać, brzuch mnie rozbolał mam lekkie skurcze. Troszkę się boje czy mi to nie zaszkodzi ☹️

Ale uwielbiam te Wasze foteczki bobasków 🤰🤩❤️ Wiem, co mnie czeka i już nie mogę się doczekać, kiedy mi bobo pomacha 😷😷
Mi bobo nie pomachało, ale trzymało rączki koło twarzy :) 😀. Pani doktor zrobila mi też USG przez brzuch, bo może więcej by było widać, ale jednak nieśmiałe :) 😀

Witam piękne zdjęcia maluszków 🥰. Ja dziś wybrałam się na zakupy, a ostatnio mało wychodzę z domu ogacilam się jak na wielki mróz u mnie tylko -7 stopni, a tak zmarzłam, że aż się rozpłakałam w powrocie do domu teraz siedzę przy kominku ubrana w pluszowy sweter i polar, kapcie ocieplane nie mogę się rozgrzać, brzuch mnie rozbolał mam lekkie skurcze. Troszkę się boje czy mi to nie zaszkodzi ☹️
Nie zaszkodzi tylko pewnie to zbyt dłużej obciążenie jak u mnie wczoraj z tym tortem ☹️ też ostatnio ciągle leżałam a wczoraj 5h pracy dało swoje...
Tort boski i na pewno pyszny
Czekam właśnie na recenzję 🙈 bo nie ukrywam klient wymagający 😁 znajoma nie znosi tortow 🤣 ale dla syna musi być 🙂

reklama
Do góry