Anuszka272
Moderator
Dziewczyny trzymajcie proszę mocno kciuki jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
️️Dziewczyny trzymajcie proszę mocno kciuki jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.
Ja mam tak codziennie. Rano wstaje pełna energii a popołudniu i wieczorem jest dramat. Mega mdłosci i zmęczenie Mam nadzieję że to minie. W poprzedniej ciąży męczyło mnie jakieś 4 miesiąceCzy któraś z Was tak miała, że przez cały dzień czuję się super wstaje wyspana, pełna życia, a po pracy po godzinie 17 jak wracam do domu to jest dramat.
Straszne mdłości mnie dopadają po zjedzeniu późnego obiadu. A po prysznicu ledwo dotaczam się do łóżka .. nieprzytomna ze zmęczenia.
I tak od początku ciąży.
Trzymam bardzo mocno kciukiDziewczyny trzymajcie proszę mocno kciuki jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.
Trzymam kciuki Będzie dobrze, musi być. Pisz koniecznie jak już będziesz coś wiedzieć.Dziewczyny trzymajcie proszę mocno kciuki jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.
Trzymam mocno kciuki i myślami jestem z tobą będzie dobrze ,musi być .Dziewczyny trzymajcie proszę mocno kciuki jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.
Już po badaniu... Z dzieckiem wszystko w porządku Boże to było straszne zamiast najpierw zrobić USG to oni się papierologia zajmują ale nawaznejsze że rozwija się prawidłowo i serduszko bije, tak pięknie mi machało przyczyny krwawienia nieznane ale zostaje w szpitalu do poniedziałku na obserwacji... Tak myślę że się przemeczylam bo od 15 kończyłam torta na 50osob i dosłownie od 15 byłam na nogach do tego nerwy bo nie wszystko szło po mojej myśli i się doigralam ale najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko dobrze... Dziewczyny uważajcie na siebie i nie przemeczajcie się... Ja już wiem że w tym roku moje święta będą z brudnymi oknami, pajęczyną i kurzem w szafkach ale dziecko najważniejsze
Teraz dopiero przeczytałam! Bardzo dobrze, że pojechałaś sprawdzić i bardzo się cieszę, że jest wszystko dobrze Odpoczywajcie Jak zostajesz na weekend, to przynajmniej się jeszcze upewnisz, że jest okej przed samym wyjściemJuż po badaniu... Z dzieckiem wszystko w porządku Boże to było straszne zamiast najpierw zrobić USG to oni się papierologia zajmują ale nawaznejsze że rozwija się prawidłowo i serduszko bije, tak pięknie mi machało przyczyny krwawienia nieznane ale zostaje w szpitalu do poniedziałku na obserwacji... Tak myślę że się przemeczylam bo od 15 kończyłam torta na 50osob i dosłownie od 15 byłam na nogach do tego nerwy bo nie wszystko szło po mojej myśli i się doigralam ale najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko dobrze... Dziewczyny uważajcie na siebie i nie przemeczajcie się... Ja już wiem że w tym roku moje święta będą z brudnymi oknami, pajęczyną i kurzem w szafkach ale dziecko najważniejsze
Ja też mam tak codziennie... Jak mam coś zrobić to tylko rano i przed południem.... Wieczorem mam najgorszy dramat z samopoczuciem pod każdym względem.... Nie wiem czy mam mdłości, czy jestem przeżarta czy wręcz głodna zły humor, brak energii i nie wiem czy iść spać czy coJa mam tak codziennie. Rano wstaje pełna energii a popołudniu i wieczorem jest dramat. Mega mdłosci i zmęczenie Mam nadzieję że to minie. W poprzedniej ciąży męczyło mnie jakieś 4 miesiące
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku! Dbaj o siebieJuż po badaniu... Z dzieckiem wszystko w porządku Boże to było straszne zamiast najpierw zrobić USG to oni się papierologia zajmują ale nawaznejsze że rozwija się prawidłowo i serduszko bije, tak pięknie mi machało przyczyny krwawienia nieznane ale zostaje w szpitalu do poniedziałku na obserwacji... Tak myślę że się przemeczylam bo od 15 kończyłam torta na 50osob i dosłownie od 15 byłam na nogach do tego nerwy bo nie wszystko szło po mojej myśli i się doigralam ale najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko dobrze... Dziewczyny uważajcie na siebie i nie przemeczajcie się... Ja już wiem że w tym roku moje święta będą z brudnymi oknami, pajęczyną i kurzem w szafkach ale dziecko najważniejsze