reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, już się melduję 🙏
Bardzo mocno trzymałyście te kciuki, za co baaaardzo dziękuję, bo wszystko jest dobrze ❤️ Serduszko bije jak należy, mocno i szybko, wg usg jest 8+3 jednak, więc termin z usg przesunął się na 24.07. ❤️ Dostałam skierowanie na prenatalne, no i krwiak się wchlonął ❤️❤️ Skoczyło mi tylko ciśnienie do 150/95 i muszę notować ciśnienia do następnej wizyty.

Przeczytałam wszystko i cieszę się, że nasze dzisiejsze wizyty poszły tak gładko i mamy piękne dzieciaczki 😎 Dodaję moje małe bobo, które jeszcze jest malutkie na tle Waszych, ale od poprzedniej wizyty mi urosło 😻

Cieszę się, że możemy się tak wspierać na grupie, to naprawdę dodaje otuchy! No i trzymam kciuki za kolejne wizyty, żebyśmy już wszystkie razem mogły dotrwać do porodu 🙏
Gratulacje ! :)
Bobo takie okrąglutkie, będzie teraz już rosło jak na drożdżach! :D

Dziewczyny, już się melduję 🙏
Bardzo mocno trzymałyście te kciuki, za co baaaardzo dziękuję, bo wszystko jest dobrze ❤️ Serduszko bije jak należy, mocno i szybko, wg usg jest 8+3 jednak, więc termin z usg przesunął się na 24.07. ❤️ Dostałam skierowanie na prenatalne, no i krwiak się wchlonął ❤️❤️ Skoczyło mi tylko ciśnienie do 150/95 i muszę notować ciśnienia do następnej wizyty.

Przeczytałam wszystko i cieszę się, że nasze dzisiejsze wizyty poszły tak gładko i mamy piękne dzieciaczki 😎 Dodaję moje małe bobo, które jeszcze jest malutkie na tle Waszych, ale od poprzedniej wizyty mi urosło 😻

Cieszę się, że możemy się tak wspierać na grupie, to naprawdę dodaje otuchy! No i trzymam kciuki za kolejne wizyty, żebyśmy już wszystkie razem mogły dotrwać do porodu 🙏
Ufff super wieści ❤️ a mówił coś lekarz na te bóle? Nie ma co porównywać z innymi najważniejsze że wszystko ok 😍

A który tydzień u Ciebie? Bo u mnie dziś zaczęłam 11+0 i się zastanawiam czy by już wyłapało
U mnie też jakoś 11 tydzień. Niestety nie usłyszałam. Już schizuje. Dobrze że w pn wizyta. Na tym doplerze też jest info że od 12 tyg no i ja mam jeszcze tyłozgięcie więc też to może być powodem. Próbuje być dobrej myśli

Ufff super wieści ❤️ a mówił coś lekarz na te bóle? Nie ma co porównywać z innymi najważniejsze że wszystko ok 😍
Przepisała mi nospe w razie potrzeby i magnez trzy razy dziennie, powiedziała, że tak może być. 🙆‍♀️ Wieeeem, ale tak się cieszę, bo już w nocy przy tych bólach byłam pewna, że to koniec 😱

U mnie też jakoś 11 tydzień. Niestety nie usłyszałam. Już schizuje. Dobrze że w pn wizyta. Na tym doplerze też jest info że od 12 tyg no i ja mam jeszcze tyłozgięcie więc też to może być powodem. Próbuje być dobrej myśli
No właśnie tego się obawiam że gdy nie będę mogła znaleźć to będę schizowac 🙈 czytałam że wcale nie tak łatwo wyłapać tętno ☹️ ehh najlepiej jakby wynaleźli domowe USG i każdy mógł sobie robić w domu 😁
Laurka ja nospe łykam od wczoraj bo wieczorem tak mnie żołądek boli że zwijam się z bólu 😭

No właśnie tego się obawiam że gdy nie będę mogła znaleźć to będę schizowac 🙈 czytałam że wcale nie tak łatwo wyłapać tętno ☹️ ehh najlepiej jakby wynaleźli domowe USG i każdy mógł sobie robić w domu 😁
Laurka ja nospe łykam od wczoraj bo wieczorem tak mnie żołądek boli że zwijam się z bólu 😭
Oj, też mnie dzisiaj rozbolał żołądek, więc wiem, co czujesz 😓 Ale też tyle leków bierzemy, że nie ma się co dziwić, że w końcu się buntuje. 🙆‍♀️ Miejmy nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej 🤢

reklama
Do góry