Karka_Krk
Fanka BB :)
Nie umiem tego określić po zdjęciu, czasem wydaje mi się, że dziewczynka, ale może to życzeniowe myślenie ;-)Widać na drugim zdjeciu powiedz co myślisz co będzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie umiem tego określić po zdjęciu, czasem wydaje mi się, że dziewczynka, ale może to życzeniowe myślenie ;-)Widać na drugim zdjeciu powiedz co myślisz co będzie?
Ja tez wizyta w poniedziałek o 18:30 ale tym razem już prenatalne. nie mogę uwierzyć jak to zleciało, szok!Moja też o 10:00 mąż idzie że mną bo ma wolne. W sumie to najpierw położna a potem lekarz.
Dzisiaj lepszy dzień, o 8:00 zjadłam wafle ryżowe i po drzemce o 10:00 już mnie nie mdliło i po śniadaniu poszłyśmy z córką po prezenty.
Piękne wieści i duże bobaski.
Miałaś regularne cykle?Ja tez wizyta w poniedziałek o 18:30 ale tym razem już prenatalne. nie mogę uwierzyć jak to zleciało, szok!
Termin z Usg mi się przesunął z 2.07 na 25.06 ale oczywiście zostaje z Wami na grupie, bo jestem tutaj od początku.
sprawdzałam na stronie fetalmedicine.org na głównej liście. Wiem, że ona jest aktualna. Nie widziałam żadnych innych zakładek i nie słyszałam nigdy o innych listachA sprawdzałaś we wszystkich zakładkach? BO jak weszłam na tą stronę FMF to zakładek jest kilka i jakby jedna jest najpopularniejsza - jest ponad 800 lekarzy, a w pozostałych już tylko 400 lub mniej.
Miałam regularne ale bardzo krótkie, przez ostatni rok cykl trwał 23 max 25 dni.Miałaś regularne cykle?
Stwierdzam, że chyba nie będę mówić co myślę co będzie bo każdy może roznie podejść co napisze etc.Nie umiem tego określić po zdjęciu, czasem wydaje mi się, że dziewczynka, ale może to życzeniowe myślenie ;-)
Mój 22-23 ostatnie dwa lataMiałam regularne ale bardzo krótkie, przez ostatni rok cykl trwał 23 max 25 dni.
Czytałam gdzieś ze jak się ma krótkie cykle to przy obliczaniu terminu porodu nie powinno się doliczać tych 7 dni na końcu. I u mnie faktycznie by się to sprawdzało, bo finalnie usg to potwierdza, że termin przesuwa się na tydzień wcześniejMój 22-23 ostatnie dwa lata
W poniedziałek dokładnie dowiem się czy urodzi się na urodziny teściowej 22 lipca czy jak każde z dzieci dwa tygodnie po terminie urodzę.Ja tez wizyta w poniedziałek o 18:30 ale tym razem już prenatalne. nie mogę uwierzyć jak to zleciało, szok!
Termin z Usg mi się przesunął z 2.07 na 25.06 ale oczywiście zostaje z Wami na grupie, bo jestem tutaj od początku.