reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
mi teraz wyjdą 4 usg w ciągu 4 tygodni, bo mam wizyty na nfz i prywatne 😕
Pamietam, że moja znajoma na początku ciąży leżała w szpitalu przez koronę to jej robili usg co drugi dzień.
Sama nie wiem jak z tym jest na prawde 😕
No w sumie masz rację w szpitalu robią bardzo często USG i nic się nie dzieje ale gdzieś w głowie mam starodawne gadanie 🤦
Ja mam. Ale jest duże opóźnienie. Z nerwów aż brzuch m ie zaczyna boleć.... Mam trochę stresa bo ostatnio w ciąży byłam obładowana lekami. Po poronieniu miałam i tak podwyższone didimery a póki co nie biorę nic oprócz acardu. To moja 4 ciąża, 1 dziecko w domu.... Powiedziałam sobie że jak nie wyjdzie tym razem to córka będzie jedynaczką...
Ja też mam tka jak Ty... 4 ciąża z czego tylko 6latka na pokładzie... Ta ciąża to moja ostatnia ever mam nadzieję że z happy endem

cześć Dziewczyny byłam dziś, 7 tydzień...zobaczyłam Maluszka i posłuchałam serducha...7 mm Człowieczka;)

Ja już po wizycie i wszystko na razie ok 8+2. Serce bije, wymiary też w porządku. Ze względu na ostatnie poronienie dostałam clexane do wstrzykiwania. Termin 09.07 i tak samo wychodzi z om. Następna wizyta 15.12 trzymajcie kciuki 🤞

Super wiadomości dziewczyny😁
Ja mam pierwszą wizytę w środę i coraz bardziej się stresuję.

Będę trzymać kciuki. Wiem jak to jest z tym stresem, ciężko się uspokoić szczególnie gdy się miało wcześniej jakieś trudne przeżycia. Ale musimy być dobrej mysli

Cześć dziewczyny. Nieśmiało się dołączę do Waszego grona. Jestem ok 9+2 i próbuję się gdzieś wcisnąć w tym tygodniu jeszcze na wizytę. Póki co byłam tylko na jednej i wszystko było w porządku. To druga próba w tym roku, także jeszcze mocno się stresuję kolejną wizytą czy będzie wszystko w porządku...

reklama
Do góry