Trzymam mocne kciuki ♡Cześć dziewczyny. Czytam już was od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć. Mam nadzieję że zostanę do końca. U mnie aktualnie 8 tydzień i dzisiaj mam pierwsza wizytę. To jest moja druga ciąża, pierwszą poronilam w kwietniu tego roku między 7/8 tygodniem. Dzisiaj jak na złość ustąpiły mi wszystkie objawy więc nie wiem co tam zobaczę. Trzymam kciuki za was wszystkie oby udało się trzymać w lipcu zdrowe dzidzie.
reklama
Natalianatalia
Fanka BB :)
Brązowa krew czy śluz jasny brązowy kawa z mlekiem?Dziewczyny u mnie też dramat, przyszłym do pracy, poszłam do toalety a tam brązowe plamy na bieliźnie pędzę do szpitala
*anette*
Oo ja też źle to wspominam (pierwsze spacery były w grudniu). Jeszcze trafiła się wtedy normalna zima ze śniegiem, mrozem i bardzo brzydka wiosna.Ja z kolei jako młoda mama wciskająca od urodzenia dziecko w kombinezony, przy każdym wyjściu klęłam jak szewc wiec lato wydaje mi się jakoś prostsze jak o nim myślę a i też hnb (do dzisiaj), wiadomo - byle zdrowe, ale modlę się w duszy o low needa bo z dwójką takich to tylko psychiatryk
aneta85aneta
Raczej nie kawa z mlekiem tylko brązowa wydzielina.Brązowa krew czy śluz jasny brązowy kawa z mlekiem?
*anette*
No cóż pozostaje mi tylko trzymać kciuki, aby wieści z kolejnej wizyty były lepszeChyba niemożliwe, żeby owulacja przesunęła się o dwa tygodnie
*anette*
Trzymaj się i czekamy na wieści.Dziewczyny u mnie też dramat, przyszłym do pracy, poszłam do toalety a tam brązowe plamy na bieliźnie pędzę do szpitala
Miętusek
Moderator
To mamy podobnie, u mnie też APS, ale lekarz stwierdził, że są niskie wartości i nie powinno mieć to dużego wpływu na ciąże. Zlecił mi jeszcze badania na trombofilię wrodzoną i teraz czekam niecierpliwie na wyniki.Mam zdiagnozowany APS.
Miętusek
Moderator
Trzymam mimo wszystko kciuki i liczę, że Twoja owulacja była później i ciąża ma prawo być młodsza masz może zdjęcie usg?Dziewczyny, ja się pewnie będę żegnać. Nie ma serduszka. Ciąża wygląda na dużo młodszą niż 7+3. Mam jeszcze jedno badanie za tydzień, żeby na 100% potwierdzić, że nic z tego nie będzie. Nie robię sobie nadziei. Jednak całkowity brak objawów nie jest dobrym objawem, zwłaszcza, że u mnie nie było żadnych symptomów z piersi. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Ja według usg mam ciążę młodsza o 2 tyg niż według om.Chyba niemożliwe, żeby owulacja przesunęła się o dwa tygodnie
reklama
a jak długie cykle miałaś ? I regularne?Ja według usg mam ciążę młodsza o 2 tyg niż według om.