Też tak samo się umowilam. Mój gin mówił że powinno odbyć się pomiędzy 11-13 tcWłaśnie umówiłam się na badania prenatalne, to będzie 12+3 a Wy kiedy idziecie?
reklama
justyska89
Fanka BB :)
5+5 mi się zaczęły dzisiaj jest 7+5 i mam ochotę walic głową w ścianę tak mi niedobrze ze szok obiad na raty gotuje i wszystko bym dala żeby jeden dzień mi było dobrze jeden malutki dzień. Dzisiaj to mam jakąś masakrę normalnie. Ciesz się z braku mdłości moja siostra 30 tydz ciazy i od początku zero objawóww którym tygodniu zaczynały wam sie mdłości? ja jestem 6+1 i nic narazie, zero
Mi się bardzo szybko zaczęły, coś koło 6 tyg i jest mi bardzooo źle za to przy córkach mdłości przychodzimy koło 8 tyg dopiero i nie było tak źle jak teraz, co ciąża to inaczejw którym tygodniu zaczynały wam sie mdłości? ja jestem 6+1 i nic narazie, zero
Mom2B
mojej kolezance jak sie zaczely 7 tc tak trwały prawie całą ciąże, masakra się biedna męczyła że szok hehe
5+5 mi się zaczęły dzisiaj jest 7+5 i mam ochotę walic głową w ścianę tak mi niedobrze ze szok obiad na raty gotuje i wszystko bym dala żeby jeden dzień mi było dobrze jeden malutki dzień. Dzisiaj to mam jakąś masakrę normalnie. Ciesz się z braku mdłości moja siostra 30 tydz ciazy i od początku zero objawów
Mom2B
ja mam parcie na wszystko, jadlam bym wszystko non stop heheDziewczyny ja to mam mega parcie na kapustę kiszona, serio. Codziennie bym jadła. Dobrze że mam swoją, babci roboty w słoikach. Dobra idę po słoik bo mi się przypomniało,
Ja również póki co bez objawów 5+7 ( chodź zauważam ze szukam innych smaków ru jakiś Chińczyk tu sałatka z ananasem )w którym tygodniu zaczynały wam sie mdłości? ja jestem 6+1 i nic narazie, zero
O jak ja Wam zazdroszczę ze możecie wszystko jeść ! U mnie niestety dieta cukrzycowa pomimo tego ze jestem szczupła glukoza na czczo troszkę za wysoko i już ta nieszczęsna dieta
A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.
Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.
I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.
Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.
reklama
A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?