reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
w którym tygodniu zaczynały wam sie mdłości? ja jestem 6+1 i nic narazie, zero :)
5+5 mi się zaczęły dzisiaj jest 7+5 i mam ochotę walic głową w ścianę tak mi niedobrze ze szok obiad na raty gotuje i wszystko bym dala żeby jeden dzień mi było dobrze jeden malutki dzień. Dzisiaj to mam jakąś masakrę normalnie. Ciesz się z braku mdłości moja siostra 30 tydz ciazy i od początku zero objawów

mojej kolezance jak sie zaczely 7 tc tak trwały prawie całą ciąże, masakra się biedna męczyła że szok hehe
5+5 mi się zaczęły dzisiaj jest 7+5 i mam ochotę walic głową w ścianę tak mi niedobrze ze szok obiad na raty gotuje i wszystko bym dala żeby jeden dzień mi było dobrze jeden malutki dzień. Dzisiaj to mam jakąś masakrę normalnie. Ciesz się z braku mdłości moja siostra 30 tydz ciazy i od początku zero objawów

Dziewczyny ja to mam mega parcie na kapustę kiszona, serio. Codziennie bym jadła. Dobrze że mam swoją, babci roboty w słoikach. Dobra idę po słoik bo mi się przypomniało, 🤣😍

O jak ja Wam zazdroszczę ze możecie wszystko jeść ! U mnie niestety dieta cukrzycowa :( pomimo tego ze jestem szczupła glukoza na czczo troszkę za wysoko i już ta nieszczęsna dieta :(

A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?

I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.

Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.

reklama
A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?

I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.

Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.

Do góry