Majaga
Fanka BB :)
A na pierwszej wizycie miałaś już widoczne serduszko i założona kartę ciąży? Za mną na pierwszej wizycie lekarz tez o niczym nie rozmawiał na drugą pojechałaś nieoczekiwanie szybciej bo pojawiło się plamienie. Wtedy też był już zarodek i serduszko, lekarz założył mi kartę ciąży i wtedy rozmawiał ze mna o prenatalnych. W którym tygodniu będziesz na następnej wizycie ?
Chodzisz prywatnie czy na NFZ? Ja prywatnie (z pakietu PZU) mam USG co wizytę). Na NFZ są chyba 3 czy 4 USG przez całą ciążę
A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.
Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.
Chodzisz prywatnie czy na NFZ? Ja prywatnie (z pakietu PZU) mam USG co wizytę). Na NFZ są chyba 3 czy 4 USG przez całą ciążę