reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Super pytam, poniewaz mialamn podobny obraz usg w 5+3 również u mnie brak większych objawów. O ten drugi pęcherzyk to chodzi o ten w środku czy ten u góry? Wybacz ale to moja 1 ciąża :)

Macie tez zachcianki na " swinskie zarcie". Dramat jakis ja moge nie jesc wcale ale jak tylko pomysle o macu chinolu zupce to mam slinotok
Mi się chce Jalapeno z maka. Chyba pojadę i kupię jak wstanę z łóżka
Łłłoo nutellą.. już nie pamiętam tego smaku [emoji54] nie jadam słodyczy - nie jadam bo nie lubię, odrzuca mnie od nich. Ale jak byłam w ciąży z córką to poprostu mogłabym tylko słodycze jesc i wtedy dopiero poznałam smaki niektórych słodkości właśnie jeden z pierwszych miejsc to była nutellą.[emoji1786][emoji1786] Jak tylko urodziłam wrócił odrzut od słodyczy.[emoji1745] Ciekawa jestem jak będzie w tej ciąży. [emoji39]
Mnie właśnie zaczęło odrzucać od pomidorów malinowych, kiedyś jadłam bez problemu tak teraz nie mogę na nie spojrzeć

Super pytam, poniewaz mialamn podobny obraz usg w 5+3 również u mnie brak większych objawów. O ten drugi pęcherzyk to chodzi o ten w środku czy ten u góry? Wybacz ale to moja 1 ciąża :)
Moja także pierwsza (nie licząc pozamacicznej). Jeden jest tak jakby na górze a większy niżej. Ogólnie szok 😱

Mi wyniki wczoraj po 21:00 się pojawiły. Ale dziś stwierdziłam, ze nie robię żadnej bety, nie czytam nic poważnie się zastanawiam czy z forum nie wycofać się na miesiąc, bo ciagle porównuje się do Was i tylko schizuje. Dziś myślałam już, ze mój czas się skończył, a jak ochłonęłam stwierdziłam, ze w sumie nie mam większych powodów. Czytanie mi nie służy.
Chyba nam wszystkim 🤷 ja dzisiaj mam bóle macicy 🤦 bety nie robiłam w ogóle i nie zamierzam. Poprzednio robiłam i wszystko wyglądało różowo a jednak nie było, dlatego teraz nie robię. Jak ma być dobrze to będzie 🙂

Ja w pierwszej ciąży nie miałam smaków jedyna zachcianka to były cukierki michałki, Boże wstawałam w nocy siku i musiałam zjeść 🤣 z drugą córka też były zachcianki ale teraz serio szok. Jak coś mi do głowy przyjdzie to tylko o tym myślę 🙂 ja codziennie muszę gotować obiady i powiem wam że jak dla mnie mięso nie musiało istnieć a kochałam sałaty zielone nawet z samą oliwa tak teraz jak robiłam np pałki z kurczaka o zawsze zjadałam jedna tak teraz pochłonęłam 3 🤣 tak mi smakowały że mąż w szoku siedział bo ja zawsze troszeczkę mięsa a sałaty pół talerza a teraz na samą myśl o salacie mi niedobrze. Odrzut jak do kawy. Kawy nie mogę pić tak mnie odrzuciło, na początku jeszcze latte piłam a teraz nie dam rady i myślę że też trochę przez to mam prawie codzienne bóle głowy

Heeej 😀 ja po mojej pierwszej wizycie na usg musiałam wczoraj ochłonąć... ale na szczęście wszystko dobrze. Najważniejym dla mnie było dowiedzieć się czy ciąża jest w macicy i jest! Lekarz założył mi już kartę ciąży, termin na 23.07.2022. Za tydzień w piątek kolejna wizyta i wtedy powinnam już dostać skierowanie na badania.
P.S załączam zdjęcie, przyjżyjcie się dobrze 😉Zobacz załącznik 1338595
czyżby pierwsze bliźniaki na grupie? ❤️❤️

reklama
Do góry