Wer-ka
Fanka BB :)
Jest szansa że może tak być trochę mnie to przeraża, ale staram się być dobrej myśli.czyżby pierwsze bliźniaki na grupie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest szansa że może tak być trochę mnie to przeraża, ale staram się być dobrej myśli.czyżby pierwsze bliźniaki na grupie?
Ale wczoraj zachcianki leciały. [emoji16][emoji16] Ja jak zwykle już spałam [emoji17][emoji1751] powiem Wam że za mną prawie codziennie chodzi coś niezdrowego [emoji1745] ktoś napisał kiedyś że zachcianki nie istnieją tylko to jest brak witamin ( czy czegoś ) w naszym organizmie - to ja się pytam co mają fastfoody [emoji54][emoji23]
Miłej i spokojnej soboty Wam życzę ..
Jak dobrze widzę to są dwa pęcherzyki gratulacje!Heeej ja po mojej pierwszej wizycie na usg musiałam wczoraj ochłonąć... ale na szczęście wszystko dobrze. Najważniejym dla mnie było dowiedzieć się czy ciąża jest w macicy i jest! Lekarz założył mi już kartę ciąży, termin na 23.07.2022. Za tydzień w piątek kolejna wizyta i wtedy powinnam już dostać skierowanie na badania.
P.S załączam zdjęcie, przyjżyjcie się dobrze Zobacz załącznik 1338595
Łłłoo nutellą.. już nie pamiętam tego smaku [emoji54] nie jadam słodyczy - nie jadam bo nie lubię, odrzuca mnie od nich. Ale jak byłam w ciąży z córką to poprostu mogłabym tylko słodycze jesc i wtedy dopiero poznałam smaki niektórych słodkości właśnie jeden z pierwszych miejsc to była nutellą.[emoji1786][emoji1786] Jak tylko urodziłam wrócił odrzut od słodyczy.[emoji1745] Ciekawa jestem jak będzie w tej ciąży. [emoji39]
Będzie dobrze tak najlepiej, 2 za jednym razem ❤Jest szansa że może tak być trochę mnie to przeraża, ale staram się być dobrej myśli.
Będzie dobrze. I pewnie wesołoJest szansa że może tak być trochę mnie to przeraża, ale staram się być dobrej myśli.
Byłam w szoku, nie spytałam napisał mi 3 mm ale nie wiem czy to ten mniejszy, większy czy jak...Będzie dobrze tak najlepiej, 2 za jednym razem ❤
A powiedz mi masz wymiary tego większego pęcherzyka?
Myślałam że pisze gdzieś na zdjęciuByłam w szoku, nie spytałam napisał mi 3 mm ale nie wiem czy to ten mniejszy, większy czy jak...
Żaden problem wydaje mi się że owulacja była między 28 a 30 października, ale niestety dokładnie nie wiem. Kurde coś tu niby jest napisane na zdjęciu ale nie ogarniam tego za bardzo wg usg 4t6d, czyli od om ciąza młodsza o 4 dni.Myślałam że pisze gdzieś na zdjęciu
A jeszcze jedno wiesz kiedy miałaś owulację?
Sorki, że tak dopytuje, ale jak ostatnio byłam w środę to też był sam pęcherzyk jak u Ciebie. Mimo, że od om mam około 6+3 aktualnie, ale wydaje mi się że ciąża młodsza i chyba podobnie idziemy