No i pięknieDziewczyny bylo 1032 jest 2232
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknieDziewczyny bylo 1032 jest 2232
Mi się chce Jalapeno z maka. Chyba pojadę i kupię jak wstanę z łóżkaMacie tez zachcianki na " swinskie zarcie". Dramat jakis ja moge nie jesc wcale ale jak tylko pomysle o macu chinolu zupce to mam slinotok
Mnie właśnie zaczęło odrzucać od pomidorów malinowych, kiedyś jadłam bez problemu tak teraz nie mogę na nie spojrze棳łoo nutellą.. już nie pamiętam tego smaku [emoji54] nie jadam słodyczy - nie jadam bo nie lubię, odrzuca mnie od nich. Ale jak byłam w ciąży z córką to poprostu mogłabym tylko słodycze jesc i wtedy dopiero poznałam smaki niektórych słodkości właśnie jeden z pierwszych miejsc to była nutellą.[emoji1786][emoji1786] Jak tylko urodziłam wrócił odrzut od słodyczy.[emoji1745] Ciekawa jestem jak będzie w tej ciąży. [emoji39]
Moja także pierwsza (nie licząc pozamacicznej). Jeden jest tak jakby na górze a większy niżej. Ogólnie szokSuper pytam, poniewaz mialamn podobny obraz usg w 5+3 również u mnie brak większych objawów. O ten drugi pęcherzyk to chodzi o ten w środku czy ten u góry? Wybacz ale to moja 1 ciąża![]()
Chyba nam wszystkimMi wyniki wczoraj po 21:00 się pojawiły. Ale dziś stwierdziłam, ze nie robię żadnej bety, nie czytam nic poważnie się zastanawiam czy z forum nie wycofać się na miesiąc, bo ciagle porównuje się do Was i tylko schizuje. Dziś myślałam już, ze mój czas się skończył, a jak ochłonęłam stwierdziłam, ze w sumie nie mam większych powodów. Czytanie mi nie służy.
A co dr mówiła na dwa pęcherzyki?Moja także pierwsza (nie licząc pozamacicznej). Jeden jest tak jakby na górze a większy niżej. Ogólnie szok![]()
A co miał mówić?A co dr mówiła na dwa pęcherzyki?
czyżby pierwsze bliźniaki na grupie?Heeejja po mojej pierwszej wizycie na usg musiałam wczoraj ochłonąć... ale na szczęście wszystko dobrze. Najważniejym dla mnie było dowiedzieć się czy ciąża jest w macicy i jest! Lekarz założył mi już kartę ciąży, termin na 23.07.2022. Za tydzień w piątek kolejna wizyta i wtedy powinnam już dostać skierowanie na badania.
P.S załączam zdjęcie, przyjżyjcie się dobrzeZobacz załącznik 1338595