Super!!! Teraz już można odetchnąć spokojnie :-) ja już nie mogę doczekać się swojej wizyty :-)Jestem po wszystko na swoim miejscu ręce nogi wszystkie narządy przyziemność karkowa ok kosc nisowa. I najprawdopodobniej chłopak
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Ja mam jutro zwykłą kontrolną.
2tygodnie temu byłam na prenatalnych i pappa.
Muszę go zapytać o nawracające brązowe plamienia mimo że cały czas łykam różne tabletki, Duphastony i Cycloamine .
2tygodnie temu byłam na prenatalnych i pappa.
Muszę go zapytać o nawracające brązowe plamienia mimo że cały czas łykam różne tabletki, Duphastony i Cycloamine .
justyska89
Nierozumiem tych ryzyk podstawowych i skorygowanych nie podoba mi się u mnie trisomia18 na jakiej podstawie w podstawowym mialam 1:149 w skorygowanym juz 1:730 ale dlaczego wyliczyło mi to tak wysokie podstawowe
Oj ja w tej kwestii nie pomogę, nie jestem zorientowana w temacie i nie robiłam tych testówNierozumiem tych ryzyk podstawowych i skorygowanych nie podoba mi się u mnie trisomia18 na jakiej podstawie w podstawowym mialam 1:149 w skorygowanym juz 1:730 ale dlaczego wyliczyło mi to tak wysokie podstawowe
Dithka
Dziewczyny, mam pytanie do tych 35+ w pierwszej ciąży. Jeśli się zdecydowałyście na test typu NIPT to na który konkretnie?
Właśnie stoję przed tym wyborem (jestem zdecydowana zrobić któryś z dostępnych testów) ale niestety ogrom informacji nie pomaga w podjęciu decyzji.
Właśnie stoję przed tym wyborem (jestem zdecydowana zrobić któryś z dostępnych testów) ale niestety ogrom informacji nie pomaga w podjęciu decyzji.
justyska89
To nie było z testów bo jeszcze pappy wyników nie mam tylko z jakiegoś tam programu. Napisałam do gina ze panikuje trochę to kazał mi się uspokoić ze ryzyko jest z mojego wieku ze to statystyki i zebym nie rovila sobie tego (czyli nie nakręcała się) usg było super wiec jest OkiOj ja w tej kwestii nie pomogę, nie jestem zorientowana w temacie i nie robiłam tych testów
Skoro lekarz tak mówi to nie ma sensu martwić się na zapas :-) dobry lekarz na dobrym sprzęcie może dużo zobaczyć na USGTo nie było z testów bo jeszcze pappy wyników nie mam tylko z jakiegoś tam programu. Napisałam do gina ze panikuje trochę to kazał mi się uspokoić ze ryzyko jest z mojego wieku ze to statystyki i zebym nie rovila sobie tego (czyli nie nakręcała się) usg było super wiec jest Oki
Hej dziewczyny dołączam do Was, mam termin na 2-4 lipca, jeszcze na 100% nie określone. Mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jestem w 14+2 i byłam na usg. Wstawiam zdjęcia, może podpowiecie mi czy wygląda Wam na chłopca czy dziewczynkę? lekarz sugeruje dziewczynkę a może któraś tak miała i okazał się później chłopiec? Pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie
Załączniki
justyska89
Ale ładnie zdjęcie to drugie nie znam się skoro sugeruje dziewczynkę to pewno dziewczynka witam w naszym gronieHej dziewczyny dołączam do Was, mam termin na 2-4 lipca, jeszcze na 100% nie określone. Mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jestem w 14+2 i byłam na usg. Wstawiam zdjęcia, może podpowiecie mi czy wygląda Wam na chłopca czy dziewczynkę? lekarz sugeruje dziewczynkę a może któraś tak miała i okazał się później chłopiec? Pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie
reklama