reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Ja mam też bez rękawów bo dostałam w spadku. 90% ciuszków mam w spadku, od różnych osób. Tak to nie wiem czy bym kupowała.
AsiaPelasia
Też mam takie i takie, No i też te co dostaliśmy głównie
faktycznie plamiłam po tym badaniu, zobaczymy czy coś ruszy, jak na razie nadal cisza
faktycznie plamiłam po tym badaniu, zobaczymy czy coś ruszy, jak na razie nadal cisza
Magda'87
Zaciekawiona BB
Mam z długim jak i z krótkim przygotowaneDziewczyny a do szpitala macie spakowane komplety Body+ pajac a bierzecie tylko z długim czy z krótkim rękawkiem tez ?
Magda'87
Zaciekawiona BB
Też sporo ciuszków dostałam i pewnie będę dostawać. Chciałam kilka nowych kupić, ale tatuś się rozkręcił i więcej niż trochę kupiliśmyJa mam też bez rękawów bo dostałam w spadku. 90% ciuszków mam w spadku, od różnych osób. Tak to nie wiem czy bym kupowała.
Hania będzie mamą
Czesc dziewczyny,
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamusiek ❤ piękne te Wasze pisklęta
Wszystkiego dobrego dla Was.
Dzisiaj dobra wiadomość, znieśli testy na covid dla tatusiów w szpitalu, w którym pracuje moja polozna Chyba w końcu inne szpitale pójdą w te ślady, przynajmniej mam taką nadzieję.
Mnie też już dopytują kiedy, kiedy, ale jakoś się nie wzruszam specjalnie. Im bliżej porodu tym jakos mniej sie martwię to wyczyn jak na mnie wiec bardzo mnie to cieszy. Pewnie dopadnie mnie jak się zacznie haha..
Zaczęliśmy masowanko krocza no i narazie kiepsko,bo boli strasznie, za to masażysta bardzo przykłada się do roli i świetnie sobie radzi
Wiec lepiej żeby mala jeszcze chwilę zaczekała.
U nas ani pol skurczu, więc byczymy się. Jutro szoping i spacerek z przyjaciółką. Czekamy niecierpliwie.
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamusiek ❤ piękne te Wasze pisklęta
Wszystkiego dobrego dla Was.
Dzisiaj dobra wiadomość, znieśli testy na covid dla tatusiów w szpitalu, w którym pracuje moja polozna Chyba w końcu inne szpitale pójdą w te ślady, przynajmniej mam taką nadzieję.
Mnie też już dopytują kiedy, kiedy, ale jakoś się nie wzruszam specjalnie. Im bliżej porodu tym jakos mniej sie martwię to wyczyn jak na mnie wiec bardzo mnie to cieszy. Pewnie dopadnie mnie jak się zacznie haha..
Zaczęliśmy masowanko krocza no i narazie kiepsko,bo boli strasznie, za to masażysta bardzo przykłada się do roli i świetnie sobie radzi
Wiec lepiej żeby mala jeszcze chwilę zaczekała.
U nas ani pol skurczu, więc byczymy się. Jutro szoping i spacerek z przyjaciółką. Czekamy niecierpliwie.
AsiaPelasia
Super wiadomość Hania!
@limonka27 jak się tam trzymasz biedna kobieto po tym oleju?
Nie pytać co się że mną działo ale jedno przyznam od 20.05 zaczęły mnie skurcze brać no i mierze wychodziły tak co 2 minuty po 50sek. Dzwonie do mojego aby się pospieszył więc jak przyjechal jeszcze parę skurczów oczywiście znów rewolucję po oleju troszkę połazilam i przeszłySuper wiadomość Hania!
Teraz coś tam lekki skurcz hmmm no zobaczymy jak nocka się skończy choć już czuje nosem porodówke
reklama
AsiaPelasia
Dobra dziewczyny odchodzą mi wody powoli ale ani jednego na razie nie było Będę dawała znać