reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
No ja na pewno nie będę tak długo czekać ale kilka godzin może poczekam na skurcze. Chociaż wolałabym wersję najpierw skurcze a wody potem bo wydaje mi się że wtedy jest mniej stresu, a jak już te wody odejdą to się czeka w napięciu na te skurcze...
jakby mi wody odeszły to bym się tylko wykąpała, zjadła coś, ewentualnie troche odpoczęła, ale 3-4 godziny to chyba max bym czekała

Ja pewnie tak jak wy dziewczyny bym czekała, do 4 godzin bo bym później za mocne schizy miała 😂

Ja po ktg, mały spał bo go dość mocno przebujałam wcześniej ale wszystko super, na badaniu USG się obudził i odtrącał sondę rączką żeby go nie gniotła 😁 rozwarcie 1,5 cm, Pani doktor zrobiła badanie trochę mocniej- mówi, że może być plamienie więc mowie super, może coś się zacznie po tym badaniu 😄

Okna pomyte 😁😁 olej rycynowy wypity🤮🤮🤮🤮🤮 bo za ciepło nie chciało mi się iść do zielarskiego po liście z malin. To i dupa🤣🤣🤣🤣
Madziulka gratulacje rzeczywiście kruszynka

reklama
No ja tez bym wolala najpierw skurcze a wody gdzies w szpitalu najlepiej. Bo jak mi w domu odejda to sobie nie wyobrazam czekania kilku godzin i bedziemy z moim panikowac na przemian 🤪 😁
Mi właśnie pęcherz przebiła położna ale skurcze mnoe oszukały tz byly co 10 min po chwili 8 i za raz walły co 3 min az niedowierzałam bo defakto pół porodu bylo za mną.i dojechałam z 6cm rozwarcia. Powiem , ze pierwszy poród miałam mniej bolesny ale ten czasowo szybszy patrząc na całokształt

Do góry